AX, Макет за адхезия с Х нарези

Каталожен № AX.
AX, Макет за адхезия с Х нарези
Уред (плоска плоча от неръждаема стомана) за оценяване на адхезията/кохезията (якост на разрушаване) на лаковобояджийско покритие чрез изпитване на Х нарези. Позволява направа на прорези с 50 mm дължина и разположени на ъгъл от 30°. Ширина на каналите 0.45 ±0.1 mm. Отговаря на изискванията на ISO 2409, ISO 16276-2, ASTM D3359. ). Адхезията се оценява визуално по точкова система. Доставя се заедно с макетен нож и ръководство за работа.
Цена: 240,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този инструмент е предназначен за оценяване на адхезията/кохезията (якост на разрушаване) на лаковобояджийско покритие чрез решетъчни нарези и изпитване на Х нарези.

 

Устойчивостта на защитни бояджийски покрития или адхезивни системи на кохезионно разрушаване се определя чрез Х-образната вдлъбнатина и оценка на качеството, като се използва скала от 0 до 5 точки (минимум до максимум унищожаване). X-образният прорез може да се използва върху покрития от всякаква дебелина. X-образният метод се използва за твърди покрития. За покрития, съдържащи пигменти или пълнител в люспеста форма, този метод може да даде неточни резултати.

 

Използването на макета става по следния начин. Поставяте го върху повърхността на изпитваното покритие, нанасяте два нареза под ъгъл един към друг във формата на буквата "X", полагате самозалепваща лента, след което я отстранявате под определен ъгъл и отчитате резултата визуално по точкова система.

 

Доставя се заедно с макетен нож и ръководство за работа.

 

Спецификация

Нарези

Дължина: 50 mm

Ъгъл: 30о

Дебелина на покритието

Не се нормира

Ширина на прореза

0,45 mm ± 0,1

Оценка на адхезията

0-5 (по ISO 2409, ISO 162762 и ГОСТ 31149)

Размери

90 × 60 × 1 

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG