AT-135B, Стробоскоп (50 ~ 40000 FPM)

Каталожен № AT135B
AT-135B, Стробоскоп (50 ~ 40000 FPM)
Преносим уред за измерване скорост на въртене без контакт с обекта. Използва фотоелектрически сигнал и автоматична функция за проследяване на модела чрез използване на микрокомпютърна технология и техника против заглушаване. Обхват на измерване от 50 до 40000 FPM (проблясвания на минута). Стробоскопът се захранва директно от 230V AC адаптер и е идеален за контролиране на скоростта на зъбни колела, мотори, центрофуги, апаратура, машини и оборудване, които не трябва да бъдат спрени за профилактика. Доставя се в куфарче, заедно с ръководство за работа.
Цена: 460,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този преносим уред е предназначен да измерва скорост на въртене без контакт с обекта. Неподвижният образ позволява да се извърши инспектиране и да се направи оценка на качеството на движещи се с голяма честота части. Когато скоростта на движещия се обект съответства на скоростта на светкавицата на стробоскопа, движещият се обект изглежда неподвижен. Устройството може да даде на оператора илюзията за спиране на движението, когато в действителност наблюдаваното оборудване е в движение. Чрез коригиране на скоростта на мигане, движещото се оборудване изглежда да стои неподвижно. При леко регулиране, движението може да се види с видимо бавно движение, което дава възможност на наблюдателя или оператора да проучат процеса на движение в действие.

 

Основни характеристики и предимства

  • Автоматичното спиране на проблясването, за да се пести електричество и да се подобри живота на светкавицата.
  • Използва фотоелектрически сигнал при външно задействане - постигане на автоматична функция за проследяване на модела.
  • Цифров дисплей за точното отчитане без предположения или грешки;
  • Широк обхват на измерване и висока разделителна способност.
  • Използва микрокомпютърна технология, техника против заглушаване и други съвременни технологии за по-точно измерване на скоростта на въртене без да се контакт с обекта.
  • Флаш-таймерът контролира живота на светкавицата.
  • Дo 40000 пpoбляcвaния нa минyтa (fрm)

 

Стробоскоп се захранва директно от 230V AC адаптер. Той е идеален за контролиране, профилактика и поддръжка на скоростта на зъбни колела, мотори, центрофуги, апаратура, машини и оборудване без да е необходимо тяхното спиране.

 

Доставя се в куфарче, заедно с ръководство за работа.

 

Спецификация

Измервани параметри

FPM (проблясвания на минута)

Резолюция

0.1FPM ( под 1000 FPM )

1FPM ( над 1000 FPM )

Обхват

50 … 40000 FPM (проблясвания на минута)

Точност

±(0.05%+1nd)

Тип на светкавицата

ксенонова лампа

Екран

10mm LCD със задно осветяване

Пробонабиране

0.3 s

Режим на задействане

Вътрешно задействане / Външно задействане

Работни условия

0 ~ 40оС / < 85 % RH

Захранване

AC 220±10%v, 2A, 50Hz / Ac110±10%v, 2A,50Hz

Размери

210x85x185 mm

Тегло

660g

Гаранция

12 месеца

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG