VSP-UV, UV-VIS Спектрофотометър

Каталожен № VSP-UV.
VSP-UV, UV-VIS Спектрофотометър
Преносим UV-VIS спектрофотометърът във видимата и ултравиолетова област. Идеален за измерване на спектрите на абсорбция на различни химични и биохимични съединения. USB интерфейс за директно включване в компютъра или LabQuest за събиране и анализ на данните. Доставя се заедно със захранващ адаптер, две кварцови кювети Starna, USB кабел и ръководство за работа.
Цена: 0,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

UV-VIS спектрофотометърът на Vernier е лесен и точен инструмент, идеален за измерване на спектрите на абсорбция на различни химични и биохимични съединения. Аксесоари, като оптично влакно, могат да бъдат прикрепени към спектрофотометъра за експерименти с емисионен спектър.

 

UV-VIS спектрофотометърът има USB интерфейс, позволяващ му да се включва директно в компютъра или LabQuest за събиране на данни.

 

Доставя се заедно със захранващ адаптер, две кварцови кювети Starna, USB кабел и ръководство за работа.

 

Спецификация

Размери

18,5 см х 17,0 см х 7,0 см

Захранване

променливотоков адаптер (включен в комплекта)

Консумация на енергия

3 А при стартиране, 500 mA непрекъснато

Източник на светлина

деутерий (UV) и нажежаема жичка (VIS)

Детектор

Линеен CCD

Дължина на вълната

220-850 nm

Интервал на отчитане за дължина на вълната

~ 1 nm

Оптична разделителна способност

3.0 nm

Точност

± 2.0 nm

Фотометрична точност

± 5.0%

Фотометричен диапазон (за най-добра точност)

0.1-1.0

Типично време за сканиране

~ 2 сек

Работна температура

15-35 ° C

Видео1


http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG