VSP-FP Фотолизационен спектрометър

Каталожен № VSP-FP.
VSP-FP Фотолизационен спектрометър
Vernier светлинен фотолизационен спектрометър за демонстриране на основните принципи на химичната кинетика и фотохимия на студентите по химия. Измерва абсорбцията и промените в емисиите във времето на фотоекспресирана проба при единична дължина на вълната, която се определя от филтър (600 nm). Доставя се заедно със захранващ адаптер, една флуоресцентна кварцова кювета, USB кабел, празен корпус на филтъра, 600 nm филтър и ръководство за бърз старт.
Цена: 13 600,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този Vernier Flash Photolysis Spectrometer е лесен за работа инструмент, който се използва за демонстриране на основните принципи на химичната кинетика и фотохимия. Той измерва абсорбцията и промените в емисиите във времето на фотоекспресирана проба при единична дължина на вълната, която се определя от филтър с 600 nm.

 

Както е известно, фотохимичните реакции са много важни в много области на химията, фотодинамична терапия и събиране на слънчева енергия. Тези реакции често протичат бързо и в резултат на това се изискват техники за бърз анализ. Vernier Flash Photolysis Spectrometer е прост, лесен за ползване преходен абсорбционен спектрометър. Той е особено полезен за демонстриране на фундаменталните принципи на тези типове бързи, фотокатализирани реакции. Някои експерименти включват кинетика на фотохимичните реакции, като:

  • Динамични състояния
  • Анализ на триплет-гниене
  • Разрешена във времето фосфоресценция
  • Кинетика на охлаждане на фосфоресценция
  • Изомеризация
  • Свободни радикали
  • Фотокатализ.

 

Доставя се заедно със захранващ адаптер, една флуоресцентна кварцова кювета, USB кабел, празен корпус на филтъра (12,5 mm OD и 9,0 mm ID), 600 nm филтър (10 nm FWHM) и Ръководство за бърз старт.

 

Спецификация

Спектрално покритие

450-750 nm

Времева разделителна способност

100 микросекунди

Спектрална резолюция

10 nm при 600 nm

Минимален прозорец

15 милисекунди

Захранване

Захранващ адаптер

Източник на светлина

Ксенонова флаш лампа (помпа), бяла светлина

Детектор

Фотодиод

 

 

Размери

20.3 cm × 20.3 cm

Тегло

4,5 kg

Видео1

Видео2

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG