GDX-VOLT, Go Direct Сонда за напрежение

Каталожен № GDX-VOLT.
 GDX-VOLT, Go Direct Сонда за напрежение
Сондата Go Direct Voltage съчетава широк диапазон на входното напрежение и висока точност, което го прави отличен избор за изследване както на електрически вериги, така и на електромагнити. Той се свързва директно чрез Bluetooth® или свързан чрез USB към вашата платформа. Доставя се заедно с микро USB кабел.
Цена: 210,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Тази сонда (Go Direct Voltage Probe) съчетава широк обхват на входното напрежение и висока точност, което го прави отличен избор за лабораторни изследвания както на AC/DC схеми, така и на електромагнетизъм. Използвайте тази диференциална сонда за измерване на напрежението в прости вериги, за изучаване на основните принципи на електрохимичните клетки или за изследване на съпротивлението на различни метали.

 

С диапазон от ±15 V, тази система е идеална за използване в схеми за "батерии и крушки". Go Direct Voltage е способен да взема проби от kHz и mV резолюция, така че можете да го използвате и за заснемане на по-трудни електрически потенциали, като например електромагнитното поле, предизвикано в серпентина от движещ се магнит. Този единичен сензор може да заеме мястото на няколко волтметъра в класната стая.

 

Сондата за напрежение Go Direct може да се използва в различни експерименти:

  • Измерете потенциалната разлика на различни места в серийни и паралелни вериги.
  • Изследвайте закона на Ом в прости вериги.
  • Измерете напрежението през кондензатор в RC и RLC вериги.
  • Проучете закона на Фарадей и предизвиканите електромагнитни полета в бобина.

 

Здравата акумулаторна батерия на Go Direct осигурява дълъг живот и незабавна готовност за работа. Наблюдавайте живота на батерията директно от безплатното приложение Graphical Analysis™ 4. Ако батерията е изтощена, просто свържете сензора с кабела за зареждане и продължете експеримента без прекъсвания или неудобства за вас или вашите ученици.

 

Кабелно или безжично свързване - гъвкавостта, която трябва да изберете

  • Нашите сензори Go Direct се свързват директно с вашето мобилно устройство, Chromebook или компютър, като използват безплатното приложение Graphical Analysis™ 4 - не е необходимо допълнително оборудване или софтуерни покупки.
  • Сензорите Go Direct могат да се използват кабелно чрез USB или безжично чрез Bluetooth, което ви позволява да изберете най-доброто решение за вашата класна стая или лаборатория.

 

Спецификация

Диапазон на входното напрежение

±15.0 V

Максимално напрежение на всеки вход

±15 V

Типична разделителна способност

0,5 mV

Захранване

Вградена акумулаторна батерия или USB връзка

Комуникация

Безжична връзка: Bluetooth

Кабелен: USB

Видео

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plushttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG