DMS-01, Диференциален манометър (±200 Pa)

Каталожен № DMS01.
DMS-01, Диференциален манометър (±200 Pa)
Цифров преносим уред за измерване на диференциалното налягане в границите от -200 до +200 Pa. Голям графичен дисплей с фоново осветление. Възможност за измерване в 17 различни мерни единици за налягане, функции Мин / Макс, задържане и др. Захранва се с 2xAA батерии. USB комуникация чрез стандартен микро USB кабел. Доставя се заедно с 2 бр. акумулаторни батерии тип АА, микро USB кабел, USB адаптер и ръководство за работа.
Цена: 695,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този цифров манометър е предназначен за широко приложение в промишлеността, енергетиката, медицинските технологии, климатизацията, лабораториите и др. Той е с малки размери, с голямо количество допълнителни функции, USB комуникация чрез стандартен microUSB кабел. Монтиран е в ергономично оформен корпус от качествена ABS пластмаса, гумирана отстрани. На предната страна на уреда има голям графичен дисплей с бели светлини, фолиева клавиатура с девет бутона за управление. Основното му предназначение да измерва само неагресивни газове.

 

Цифровата стойност на измереното налягане се показва на 4-цифров "LCD" дисплей с разделителна способност 0,1% от номиналния диапазон и в избрани от потребителя единици. Положителната стойност съответства на свръх налягане, отрицателна стойност на под налягане, като диференциалното измерване на положителната стойност съответства на по-високото налягане на входа за положителното налягане. Възможно е чувствителността да се увеличи 10 пъти за показване на основната стойност на налягането.

 

В долната част на дисплея се намира помощна линия, която информира за функциите на многофункционалните бутони "стрелки". В горната част на дисплея се намира индикаторът за дата, време и състояние на батериите.

 

Функционалните бутони "стрелки" имат различна употреба, в зависимост от текущите им функции, напр. HOLD - задържане на основната стойност на дисплея и др. Останалите бутони имат фиксирани функции, например:

 • Бутонът OK служи за потвърждаване на избора и стойностите от менюто.

 • Light бутона - включване/изключване на фоновото осветление на дисплея

 • Меню бутонът - влизане/излизане от менюто, функцията за връщане назад при разглеждане на менюто

 • Вкл. / Изкл. - включване/изключване на уреда

   

  Преносимият манометър DMS-01 се захранва от две AA батерии или акумулатор. Изборът на типа батерия винаги се показва след включване и след смяната на батериите. Манометърът има интегрирана функция за презареждане на акумулатор чрез микро USB кабел. Същият микро USB кабел служи за комуникация между измервателния уред и компютъра с операционния софтуер.

   

  Възможно е манометърът да бъде поръчан с модул за записване на данни (data logger), който не е част от базовия тип на DMS манометъра, а ще бъде допълнително монтиран в устройството като допълнителен аксесоар. Неговите предимства са:

 • Голяма FLASH памет за до 200 000 записа (опция)

 • Възможност за запис в календара в режим на готовност, което значително увеличава живота на батерията (опция)

 • Запис не само на основната стойност на налягането, но и на температурата и стойностите от избраните допълнителни функции (опция)

   

  Доставя се заедно с 2 бр. акумулаторни батерии тип АА, микро USB кабел, USB адаптер и ръководство за работа.

Спецификация

Измервани параметри

Диференциално налягане

Обхват на измерване

±100 Pa

Максимално допустимо налягане

1 kPa

Разрушаващо налягане

20 kPa

Грешка от измерването

max. 1%

Конектори за налягането

Шпиндели за бърз свързване Ø5 мм

Работна температура

0 ÷ +50°C (без конденз)

Температура на съхранение

-5 ÷ 55°C

Защита

IP 41

Захранване

2x AA батерии или акумулатор

Размери

145 x 85 x 35 mm

Тегло

285g

Гаранция

12 месеца

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG