MA9004, 4,01 рН буферeн разтвор, 230 ml

Каталожен № MA9004.
MA9004, 4,01 рН буферeн разтвор, 230 ml
Стандартeн буферeн разтвор за калибриране на рН-метри при рН 4,01. Доставя се в пластмасови бутилки от по 230 ml.
Цена: 25,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Както е известно pH-метърът измерва генерираното напрежение между два електрода, потопени в дадена проба и сравнява тази стойност с калибрационната стойност, получена от същия чифт електроди в известни стандарти (буферни разтвори).

 

Буфер е понятие в химията, което се използва за означаването на разтвори, които запазват показателя си на киселинност или основност (pH), при добавянето на известни малки количества киселина или основа. Разтворителя, може да бъде вода или друго вещество, означаващо се в този случай като солвент. Буферните разтвори се приготвят от разтвор на слаба киселина и нейна сол със силна основа, или от слаба основа и нейна сол със силна киселина.

 

Биоевибул ЕООД предлага широка гама от разтвори за калибриране, поддръжка и почистване. Използването на стандартни разтвори за калибриране и почистване е от основно значение за правилното използване на електродите и за получаване на най-точни и възпроизводими резултати.

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG