GDX-SVISPL, Go Direct Спектрофотометър, SpectroVis® Plus

Каталожен № GDX-SVISPL-INTL.
GDX-SVISPL, Go Direct Спектрофотометър, SpectroVis® Plus
Спектрофотометър за бързо измерване на спектъра в границите от 380 nm до 950 nm. Директно свързване към вашата платформа чрез Bluetooth или кабелно през USB. Препоръчва се за колежи и гимназия. Безплатен софтуер за събиране на данни Spectral Analysis app. Доставя се заедно с 15 пластмасови кювети с капачки, мини USB кабел, захранващ адаптер и ръководство за работа.
Цена: 1 240,00 лв.без ДДС
Изтегли Запитване Поръчай

Описание

Този спектрофотометър Go Direct SpectroVis Plus бързо измерва спектъра по цялата дължина на вълната (абсорбция, процент на преминаване или интензитет) за по-малко от една секунда. След като се определи пиковата дължина на вълната, можете да установите концентрацията на разтвора (закон на Beer) или да наблюдавате скоростите на реакциите. Може да се използва за лабораторни микроскопични и биохимични приложения с микро и полухимични кювети.

 

Go Direct SpectroVis Plus директно се свързва безжично чрез Bluetooth® или кабелно през USB към вашата платформа.

 

Някои от типичните приложения на спектрофотометъра са посочени по-долу:

  • Определете пикова дължина на вълната, за да събирате данни за концентрацията на разтвора и да проучите закона на Beer или да наблюдавате скоростите на реакция.

  • Съберете спектър с пълна дължина на вълната, за да измерите абсорбцията, процента пропускливост, флуоресценцията (при възбуждане 405 nm или 500 nm) или емисиите.

  • Провеждайте експерименти с кинетика на ензимите.

  • Равновесни изследвания на абсорбцията спрямо времето или абсорбцията спрямо концентрацията.

  • Извършвайте колориметрични или флуоресцентни биоанализи. Използвайте Vernier Fluorescence/UV-VIS Spectrophotometer за количествен флуоресцентен анализ.

  • Използвайте Spectrophotometer Optical Fiber за измерване на емисиите от пламъчни тестове или други източници на светлина. За по-подробен анализ на емисиите, разгледайте спектрометъра Vernier Emissions Spectrometer.

 

Спектрофотометърът Go Direct SpectroVis Plus използва LED и волфрамов източник на светлина за предаване на светлината чрез висококачествена дифракционна решетка. Дифракционната светлина се сортира и събира чрез линеен CCD матричен детектор.

 

За да използвате спектрофотометъра Go Direct SpectroVis Plus, изтеглете безплатното приложение за спектрални анализи Spectral Analysis app. Приложението е съвместимо с компютри, Chromebook и мобилни устройства. Студентите също могат да свържат спектрофотометъра с LabQuest 2 или с компютър като използват софтуера Logger Pro.

 

Спектрофотометърът се доставя заедно с 15 пластмасови кювети с капачки, мини USB кабел, захранващ адаптер и ръководство за работа.

 

Спецификация

Дължина на вълната

380 nm … 950 nm

Флуоресценция

Два източника на възбуждане, центрирани при 405 nm и 500 nm

Интервал на дължината на вълната

~ 1 nm (570 стойности)

Оптична разделителна способност (FWHM)

5.0 nm

Точност на дължината на вълната

± 4,0 nm

Фотометрична точност

± 0.10 A.U.

Типично време за сканиране

~ 2 сек

Източници на светлина

бяла крушка с нажежаема жичка, приблизително 8000 часа живот.

LED-базирани, приблизително 100 000 часа живот.

Размери

15 см х 9 см х 4 см

Видео

Видео1

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG