PH-BNC, pH-Електрод (Vernier)

Каталожен № PH-BNC.
PH-BNC, pH-Електрод (Vernier)
рН-Електрод с BNC конектор. Предназначен за измерване рН. Обхват на измерване от 0 до 14 рН. Може да се свърже към интерфейс на Vernier, като се използва усилвател за електроди EA-BTA. Доставя се с кабел, BNC конектор и контейнер за съхранение на електроди.
Цена: 115,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този Vernier pH електрод е гел-напълнен комбиниран рН електрод, проектиран да извършва измервания в диапазона на рН от 0 до 14. Епоксидното тяло, което се простира над стъкленото балонче на електрода го прави идеален за нуждите на средните училища, гимназиите или университетските научни класове. Особено подходящ за извършване на измервания в околната среда. Запълнената с гел референтна диафрагма е запечатана и никога не трябва да се попълва отново.

 

Електродът има стандартен BNC конектор. За свързване с интерфейсите на Vernie е необходимо да се използва специален електронен усилвател:

  • Усилвател за електроди, EA-BTA
  • Go Direct усилвател за електроди, GDX-EA
  • Wireless усилвател за електроди, GW-EA.

 

Доставя се с кабел, BNC конектор и контейнер за съхранение на електроди.

 

Спецификация

Тип на електрода

Запечатано, напълнено с гел епоксидно тяло, Ag/AgCl

Обхват

0 … 14 рН

Време за реакция

90% от крайното отчитане за 1 секунда

Температурен обхват

5 до 80°C

Външен диаметър

12 мм

pH изопотенциал

pH 7 (точка, при която температурата няма ефект върху изхода)

Изисквания

PH електрода се свързва чрез BNC към един от електродните усилватели на Vernie.

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG