EA-BTA, Усилвател за електроди

Каталожен № EA-BTA.
EA-BTA, Усилвател за електроди
Устройство, преходник за включване на рН-, ORP-, ISE-електроди към интерфейси на Vernier. Позволява събиране на данни от почти всеки електроди, който имат BNC конектор. Препоръчва се за колежи, гимназии, университети и други научни организации.
Цена: 200,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Това устройство позволява събиране на данни от почти всеки електроди, който имат BNC конектор. Това включва електроди на Vernier (рН-, ORP-, ISE-) или електроди на други производители.

 

Усилвателят е съвместим със следните интерфейсите на Vernier:

 

Електродният усилвател е схема, която позволява изходът в миливолта на електрода да бъде наблюдаван чрез интерфейс. Електродът е свързан към BNC конектора на единия край на усилвателя. Кабелът от усилвателя на електрода се свързва към интерфейса. Усилвателят на електрода усилва напрежението, произведено от електрода, в диапазон, в който може да бъде наблюдаван от лабораторния интерфейс. Електродният усилвател ще отчита стойностите в единици с рН. Ако обаче е свързан ORP- електрод или ISE-електрод, можете да изберете да прочетете измерванията в единици mV. По желание може да се извършат и линейни 2-точкови калибрирания.

 

Спецификация

Мощност

7 mA @ 5VDC

Вход

обхват -450 mV до +1100 mV

Импеданс

100 MΩ

Усилване

2,2 V/V

Офсет

1.20 V (номинално)

Съвместими електроди

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG