FPH-BNC, Плосък рН електрод (Vernier)

Каталожен № FPH-BNC.
FPH-BNC, Плосък рН електрод (Vernier)
Плосък рН-електрод за измерване на рН. Има плоска стъклена мембрана, вместо стъклено балонче. Прилага се за измервани на влажни повърхности и много малки количества проби, включително полутвърди такива. Препоръчва се за средните училища, гимназии, техникуми, колежи и университети. Доставя се заедно с кабел, BNC конектор, разтвор за съхранение на електрода и ръководство за работа.
Цена: 205,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този рН електрод (FPH-BNC) има плоска стъклена мембрана, вместо стъклено балонче, което го прави по-здрав и по-лесен за почистване.

 

Основното предимство на електрода е, че с него могат да бъдат измервани влажни повърхности и много малки количества проби, включително полутвърди такива. Той разполага със запечатан, запълнен с гел, електрод с двойна диафрагма, което го прави съвместим с Tris буфери и разтвори, съдържащи протеини или сулфиди.

 

Електродът има стандартен BNC конектор. За свързване с интерфейсите на Vernie е необходимо да се използва специален електронен усилвател:

  • Усилвател за електроди, EA-BTA
  • Go Direct усилвател за електроди, GDX-EA
  • Wireless усилвател за електроди, GW-EA.

 

Тук можете да разгледате някои идеи за използването на този плосък рН-електрод.

 

Доставя се заедно с кабел, BNC конектор, pH разтвор за съхранение на електроди и ръководство за работа.

 

Спецификация

Обхват

0 … 14 рН

Тип на електрода

Двойна диафрагма, запечатана, запълнена с гел, Ag/AgCl и поликарбонатен корпус

Мембрана

плоско стъкло

Разтвор за съхранение

pH 4/KCl разтвор (10 g KCl в 100 mL буферен pH-4 разтвор)

Кабел

1 метър коаксиален с BNC конектор

Работна температура

0 ~ 100ºC

Импеданс

20 kΩ при 25ºC

Време за реакция

98% от целия обхват за 30 s при 25ºC

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG