STS-BTA, Сензор за повърхностна температура

Каталожен № STS-BTA.
STS-BTA, Сензор за повърхностна температура
Сензор за измерване на повърхностната температура, включително температурата на кожата. Обхват на измерване от –25 до 125°C. Препоръчва се за всички групи учащи се. Не може да работи самостоятелно – изисква поне един от интерфейсите на Vernier (LabQuest Mini, LabQuest 2, LabQuest Stream или Go!Link) и софтуерните програми на Vernier (Graphical Analysis, Logger Pro или Logger Lite). Доставя се с кабел и конектор за свързване към съвместимите интерфейсни устройства. Интерфейсът и софтуерът се поръчват отделно.
Цена: 140,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този сензор (STS-BTA) е предназначен да измерва повърхностната температура, особено когато се изисква ниска топлинна маса или при отчитане на температурата на кожата.

 

Датчикът на сензор представлява термистор, който има изключително бързо време за реакция. Този дизайн позволява, сензорът да може да се използва за измерване на температурата на въздуха или на водата.

 

Сензорът STS-BTA не може да се използва самостоятелно. За неговата работа се изисква поне един от следващите съвместими интерфейси и софтуер:

 

  1. При работа със самостоятелно интерфейс устройство:
  • Интерфейс LabQuest 2 (версия 2.7.2), самостоятелен регистратор на данни с вграден графичен и аналитичен софтуер.

     

  1. При работа с компютри:
  1. При работа с Chromebook:
  1. При работа с мобилни устройства:

Спецификация

Обхват на измерване

–25 … 125°C (–13 … 257°F)

Резолюция

0.08°C (–25 - 0°C)

0.03°C (0 - 40°C)

0.1°C (40 - 100°C)

0.25°C (100 - 125°C)

Точност

±0.2°C (0°C)

±0.5°C (100°C)

Тип на сензора

20 kΩ NTC термистор

Време за реакция

50 s (във въздух)

20 s (в движещ се въздух)

Размери

Дължина на сондата 15.5 cm

Съвместим интерфейс

LabQuest 2, LabQuest, LabQuest Mini, Go!Link, LabPro

Видео1

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG