WRT-BTA, Сонда за средно високи температури

Каталожен № WRT-BTA.
WRT-BTA, Сонда за средно високи температури
Сонда за измерване температура с разширен обхват от -20 до 330°C. Високата горна граница позволява определяне на точката на топене на повечето органични съединения. Не може да работи самостоятелно – изисква поне един от интерфейсите на Vernier (LabQuest Mini, LabQuest 2, LabQuest Stream или Go!Link) и софтуерните програми на Vernier (Graphical Analysis, Logger Pro или Logger Lite). Доставя се с кабел и конектор за свързване към съвместимите интерфейсни устройства. Интерфейсът и софтуерът се поръчват отделно.
Цена: 270,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Тази здрава сонда за температура (WRT-BTA) има широк температурен обхват на измерване от -20 до 330°C, който позволява определяне на точката на топене на повечето органични съединения. Измерването се извършва с точност от ±0,5°C, както и отлична стабилност и повторяемост. Всяка сонда е индивидуално калибрирана и калибрирането е съхранено на интелигентен чип в сензора.

 

Сондата е особено подходяща за експерименти в органичната и неорганичната химия, физиката, биологията, науката за земята и науката за околната среда.

 

Ссондата WRT-BTA не може да се използва самостоятелно. За нейната работа се изисква поне един от следващите съвместими интерфейси и софтуер:

 

  1. При работа със самостоятелно интерфейс устройство:
  • Интерфейс LabQuest 2 (версия 2.7.2), самостоятелен регистратор на данни с вграден графичен и аналитичен софтуер.

     

  1. При работа с компютри:
  1. При работа с Chromebook:
  1. При работа с мобилни устройства:

Спецификация

Обхват на измерване

–20 … 330˚C

Точност

±0.5°C

Резолюция

0.10°C

Тип на сензора

Pt100 (RTD)

Време за реакция

30 sec (във вода от 25 до 100˚C)

Дължина заедно с дръжката

24,5 cm

Размери на осезателя

Дължина: 17,0 cm

Диаметър: 6,4 mm

Размери на дръжката

дължина 6.8 см

ширина 2.25 см

дебелина 1.3 см

Видео1

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG