IRT-BTA, Безконтактен IR-термометър

Каталожен № IRT-BTA.
IRT-BTA, Безконтактен IR-термометър
Безконтактен инфрачервен термометър. Обхват на измерване от -20 до 400°C. Не може да работи самостоятелно – изисква поне един от интерфейсите на Vernier (LabQuest Mini, LabQuest 2, LabQuest Stream или Go!Link) и софтуерните програми на Vernier (Graphical Analysis, Logger Pro или Logger Lite). Доставя се с кабел и конектор за свързване към съвместимите интерфейсни устройства. Интерфейсът и софтуерът се поръчват отделно.
Цена: 445,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този безконтактен термометър (IRT-BTA) измерва емисиите от инфрачервено лъчение на обектите и по този начин определя тяхната повърхностна температура. Просто насочвате сензора към обекта и мигновено отчитате неговата температура.

 

Примерни приложения:

 • Лесно можете да изследвате температурата на кожата. Сравнете температурата на дланта си с гърба на ръката, предмишницата или краката.
 • Демонстрирайте, че повечето обекти в стаята са в равновесие. Каква е температурата на масата, която се усеща като студена? Сравнете температурата й с температурата на стената, пода или учебниците.
 • Измерете температурите на труднодостъпните обекти като отоплителни и охладителни канали.
 • Сравнете повърхностните температури на автомобилите, паркирани на слънце. Цветът влияе ли върху температурата на повърхността?
 • В слънчев ден сравнете температурата на асфалта, бетона и тревата.

 

IRT-BTA не може да се използва самостоятелно – изисква се поне един от следващите съвместими интерфейси и софтуер:

 

 1. При работа със самостоятелно интерфейс устройство:
 • Интерфейс LabQuest 2 (версия 2.7.2), самостоятелен регистратор на данни с вграден графичен и аналитичен софтуер.

   

 1. При работа с компютри:
 1. При работа с Chromebook:
 1. При работа с мобилни устройства:

Спецификация

Обхват на измерване

–20 … 400оС

Точност

±2% от отчетеното или ±3°C, @ 18 ~ 28°C

Резолюция

1°C

Работни условия

0°C ~ 50°C / < 70% RH

Време за реакция

1 s

Спектрален отговор

6 ~ 14 μm

Емисионен коефициент

0,95

Полезрение

65 mm диаметър при 1000 mm разстояние

Живот на батерията

100 часа

Видео1

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG