EL-USB-CO, Анализатор и регистратор на въглероден оксид (СО)

Каталожен № EL-USB-CO.
EL-USB-CO, Анализатор и регистратор на въглероден оксид (СО)
Анализатор и регистратор (data logger) на въглероден оксид (СО). Обхват на измерване от 3 до 1000 ppm. Работна температура от -10 до 40оС. Вътрешна памет за 32510 измервания. Регулируеми интервали на записване (10sec, 30sec, 1min или 5min). Възможност за настройка на алармено ниво и отложено пускане по дата и час. Доставя се заедно с батерия и ръководство за работа.
Цена: 290,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този уред измерва и съхранява до 32510 показания на въглероден монооксид (CO) в обхват на измерване от 0 до 1000 ppm и диапазон на работна температура от -10 до + 40°C.

 

Потребителят може лесно да зададе интервалите на записване и времето за стартиране. Измерените и записани данни се изтеглят като устройството се включи модула директно в USB порт на компютър и използва безплатния софтуер за Windows. След това данните могат да бъдат отпечатани в графичен или табличен вид или експортирани в други приложения.

 

Захранването на логера е с литиева батерия с дълъг живот. Данните се съхраняват в енергонезависима памет и не се губят, когато батерията е изтощена.

 

Устройството позволява настройки на алармени нива, които когато бъдат нарушени се сигнализират чрез звукова и светлинна индикация (мигане на ярък червен светодиод).

 

ВАЖНИ БЕЛЕЖКИ:

 • EL-USB-CO е професионален измервателен уред, предназначен да измерва и записва нивата на въглероден окис (CO).
 • EL-USB-CO НЕ е алармено/предупредително устройство за безопасни условия на труд и не трябва да се използва в това му качество.

 

Основни характеристики и предимства:

 • Обхват на измерване от 0 до 1000 ppm CO
 • Съхранява до 32 510 измервания

 • Интервали на измерване и регистриране (10sec, 30sec, 1min, 5min)

 • Праг за предупреждение, програмируем от потребителя

 • визуално и звуково предупреждение
 • USB интерфейс за настройка и изтегляне на данни

 • Очакван живот на сензора: 4 години

 • Сменяема вътрешна литиева батерия

   

  Доставя се заедно с батерия и ръководство за работа.

   

Спецификация

Измервани параметри

Концентрация на въглероден оксид (СО)

Обхват на измерване

3 … 1000ppm CO

Точност

±7ppm CO

Вътрешна памет

32510 измервания

Интервали на измерване

От през 10 sec до през 5 min

Захранване

1/2AA 3.6V литиева батерия

Живот на батерията

Около 3-5 месеца

Работни условия

-10 ~ 40°C / 15 ~ 90 %RH, без конденз

Видео1

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG