Airthings HOME, Измервател на радон

Каталожен № PSE-Airthings HOME.
Airthings HOME, Измервател на радон
Ръчен преносим измервател и регистратор на радон във въздуха. Възможност за продължително наблюдение (мониторинг) и изчисляване на средните съотношения за ден или за седмица и определяне на кумулативната стойност за цялата година.
Цена: 530,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този уред позволява непрекъснато измерване на радона. Може да отчете краткосрочните и дългосрочните средни стойности, а също така да определите въздействието на вашите радонови контрамерки бързо и лесно.

 

Уредът е предназначен за мониторинг на радон в жилища, работни места и обществените сгради. Уредът е лесен за употреба и може да се използва от всеки – избирате мястото за измерване, поставяте батериите и уредът започва да работи.

 

Устройството се захранва с батерии и лесно да бъде поставено на всяко място, поради което можете да получите бърз преглед на нивата на радон в собствения си дом, на работното място, в училище или в детска градина.

 

Най-често измерванията се правят в приземни помещения. Препоръчва се уредът да бъде инсталиран най-малко 25 см от стените и най-малко 50 см над земята, и най-малко 150 см от съоръжението за проветряване (например прозорец).

 

Доставя се заедно с батериите и инструкции.

Спецификация

Радон кумулативен метод

Пасивен радон – дифузионна камера

Радон измервателен метод

Алфа спектрометрия

Измервателен обхват

9999 Bq/m³

Абсолютна точност

±5% ±5 Bq/m³

Относителна точност

Краткотрайно измерване: < 20 % след една седмица

Дълготрайно измерване: < 10 % след един месец

Чувствителност (при 100 Bq/m³)

Еднодневно измерване: ~1,3 пулса/час

7 дневно измерване: ~0,3 пулса/час

Дългосрочно измерване: ~0,3 пулса/час

Капацитет на паметта

80 дни при резолюция 1 час

80 седмици при резолюция 1 ден

Работни условия

От 0 до +40°C / < 95 % влажност

Захранване

3 x LR03 (AAA) алкални батерии

Живот на батериите: 3 години

Размери

120 x 69 x 22.5 mm

Тегло

130 g

Гаранция

12 месеца

Видео1

Видео2

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG