STE2 R2, LAN и WiFi Дистанционно наблюдение

Каталожен № 600753.
STE2 R2, LAN и WiFi Дистанционно наблюдение
Устройство (LAN и WiFi) за дистанционно наблюдение на до 5 сензора чрез 1-Wire и 1-Wire UNI и до 2 детектора чрез DI (цифрови входове) за сухи контакти. За конфигуриране се използва вграден уеб сървър. Устройството може да се наблюдава дистанционно през интернет с помощта на безплатния портал HWg-cloud.com в комбинация с приложението SensDesk Mobile за iOS и Android. Поддържа PoE, HTTPS, TLS SMTP. Доставя се заедно с една температурна сонда (3m кабел), безплатен софтуер HWg-PDMS за създаване на графики и експортиране на данни в MS Excel.
Цена: 540,00 лв.без ДДС
Изтегли Запитване Поръчай

Описание

Това устройство (STE2 r2) с поддръжка на SNMP е предназначено за измерване на температура, влажност, осветеност, въглероден диоксид, ток, напрежение и др. от външни сензори, с опция за свързване към интернет чрез Ethernet или WiFi. В случай, че разрешеният диапазон от стойности е надвишен, STE2 r2 изпраща аларма по имейл. Алармите могат да бъдат дефинирани до 3 комплекта и да се присвоят на отделните сензори чрез портала SensDesk или чрез SMS чрез самостоятелен шлюз HWg-SMS-GW3 в същата LAN.

 

STE2 r2 може да свърже до 5 сензора (5 сензорни стойности) чрез 1-Wire и 1-Wire UNI и до 2 детектора чрез DI (цифрови входове) за сухи контакти (детектор за мощност, датчик за вибрации, сензор за въздушен поток, контакт за врата, оптичен детектор за дим, PIR детектор за движение, детектор за изтичане на газ, датчик за наводнения, др.).

 

За конфигуриране на STE2 r2 се използва вграден уеб сървър. Устройството може да се наблюдава дистанционно през интернет с помощта на портала SensDesk в комбинация с приложението SensDesk Mobile за iOS и Android. Доставя се с безплатен софтуер HWg-PDMS за създаване на графики и експортиране на данни в MS Excel.

 

Основни характеристики и предимства

 • До 5 сензора (1-Wire + 1-Wire UNI) и 2 DI (цифрови входа) за детектори
 • Сигнали за аларма по имейл и текстови съобщения (SMS), STE2 r2 включва опцията за набиране на целевия номер (изисква външен шлюз)
 • M2M комуникационни протоколи: SNMP, XML, WWW интерфейс с HTTP(s)
 • Свързан чрез LAN и WiFi (вградена антена) - възможно е едновременно свързване.
 • NMS свързаност (SNMP MIB); проста инсталация; поддържа DHCP; поддържа TLS удостоверяване (Gmail).
 • Сензор или DI аларма изпраща сигнал по имейл, SMS или звънене. За аларма за звънене или SMS използвайте шлюза HWg-SMS-GW3 в същата LAN.
 • Устройство, съвместимо с портал SensDesk (проекти за IoT)
 • Захранва се от включен външен 5V захранващ адаптер или PoE.
 • С приложения софтуер HWg-PDMS регистрираните данни могат да бъдат експортирани в MS Excel.
 • Съвместим с редица SW на трети страни. Примери за програмисти за използване на продукта са налични в HWg-SDK (Borland C++, MS Visual, VB, C#, PHP, JAVA и други).

 

Приложения и употреба

 • Откриване на повреда на климатика
 • Мониторинг на хладилник или фризер
 • Съхранение на лекарства + отчети (от SensDesk)
 • Склад за храна
 • Отдалечен мониторинг на индустриалната среда
 • Мониторинг на температура и влажност
 • Мониторинг на CO2
 • Откриване на наводнение (откриване на място / сензорен кабел за откриване на теч на вода)
 • Мониторинг на електрически ток

 

Доставя се заедно с една температурна сонда (3m кабел), безплатен софтуер HWg-PDMS за създаване на графики и експортиране на данни в MS Excel.

Сензори

Детектори

За повече информация кликнете върху наименованието на детектора.

 

Binary

Power Detector

Vibration detector SS14

AirFlow sensor 5101

Door contact MK4

Optical Smoke Detector FDR26

Motion PIR Detector

Gas Leak Detector

Flood detector LD-12

Door contact

 

1-Wire UNI, Binary

Sensor WLD Relay 1W-UNI

 

Преобразователи

За повече информация кликнете върху наименованието на преобразователя.

 

1-Wire UNI

Expander 4xDI 1W-UNI Industrial

Converter 2xPt100 1W-UNI

Expander 4xDI 1W-UNI

 

Софтуер

За повече информация кликнете върху наименованието на софтуера.

 

HWg-Config / UDP Config

HWg-cloud.com

SensDesk technology

HWg-PDMS

Nagios

CapTemp

 

Видео

Видео2

Видео3

Окомплектовка

Доставя се заедно с една температурна сонда (3m кабел), безплатен софтуер HWg-PDMS за създаване на графики и експортиране на данни в MS Excel.

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG