AM-128 SOIL, Влагомер за почва

Каталожен № AM-128SOIL.
AM-128 SOIL, Влагомер за почва
Преносим уред за измерване влага на почва. Обхват на измерване от 0 до 80 %. Външна сонда с два пробивни електрода с дължина 15 cm и пластмасова дръжка. Лесен за използване. Функции за показване на текуща, средна, минимална и максимална стойности. Доставя се в транспортно куфарче, заедно с батерия и ръководство за работа.
Цена: 370,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този влагомер се използва за бързо и точно измерване на влажност на почва. Съдържанието на вода в почвата се определя чрез измерване на електрическата проводимост между двата електрода на измервателната сонда. Самото измерване е лесно и бързо: включвате уреда, поставяте измервателната сонда в почвата и отчитате резултата.

 

Влагомерът позволява измерване с показване на някои статистически данни, в това число текуща, средна, минимална и максимална стойности. Измерванията се записват автоматично във вътрешната памет на измервателя. Възможно е задаване на горно и долно алармено ниво, нарушаването на които се показва със светодиодите: зелен цвят, когато влагата е под долната граница, червен цвят, когато влагата е над горната граница и жълт цвят, когато влагата е между долната и горна граница.

 

Основни характеристики и предимства:

  • LED индикатор в три цвята: зелен (показва, че почвата е въздушно суха), жълт (почвата е с гранична влажност) и червен (почвата е мокра - кал).
  • Широк обхват на измерване от 0 до 80%
  • Работна услови: температура 0~50°C и относителна влажност на въздуха под 90% RH
  • Захранване с 4 броя 1.5v AAA батерии
  • Може да съхранява до 99 групи данни, със статистическа функция.
  • Автоматично изключване и ръчно изключване.

 

Доставя се в транспортно куфарче, заедно с външната пробивна сонда, батерии и ръководство за работа.

 

Спецификация

Измервани параметри

Влага на почва

Обхват на измерване

0 … 80 %

Точност

±(0.5%n +0.2)

Резолюция

0,1 %

Екран

4 знака, 10 mm LCD

Захранване

4x1.5v AAA Um-4 батерии

Функции

Автоматично изключване

Работни условия

Температура : 0 ~ 50

Влажност : под 90% RH

Размери

Измервател: 140 x 73 x 35 mm

Сонда/Сензор: 320 x 44 x 44 mm

Тегло

Измервател: 280 g (без батерии)

Гаранция

12 месеца

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG