CX-804, Мултифункционален контролер, четириканален

Каталожен № CX804.
CX-804, Мултифункционален контролер, четириканален
Четири-канален многофункционален контролер за едновременно измерване и контрол на 1, 2, 3 или 4 различни параметъра. В зависимост от нуждите, контролерът може да измерва рН, проводимост (EC), разтворен кислород (DO), влажност на въздуха (RH) или температура на въздуха (T) в различни комбинации от 1 до 4. Възможно е да се избере конфигурация за измерване на 1 до 4 различни параметри или един параметър в 1 до 4 точки. Доставя се само контролерът. Сондите и сензорите се поръчват отделно.
Цена: 1 920,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

CX-804 е четири-канален многофункционален контролер, който принадлежи към ново поколение оборудване, предлагащо широка гама от функции, добра стабилност и точност на измерването. Контролерът позволява едновременно измерване и контрол на 1, 2, 3 или 4 различни параметъра. В зависимост от нуждите, контролерът може да измерва рН, проводимост (EC), разтворен кислород (DO), влажност на въздуха (RH) или температура на въздуха (T) в различни комбинации от 1 до 4.

 

Възможно е да изберете до четири различни измервателни параметри и да правите едновременни измервания с използване на подходящи видове електроди и сензори.

 

Възможно е също така да изберете да измервате един параметър в 1, 2, 3 или 4 точки, например:

 • CP-804 - четири-канален рН-контролер за непрекъснато измерване на рН.
 • CC-804 - четири-канален ЕС-контролер за непрекъснато измерване на проводимост.
 • СО-804 - четири-канален DO-контролер за непрекъснато измерване на разтворен кислород.
 • PWT-804 - четири-канален RH-контролер за непрекъснато измерване на влажност на въздуха.
 • PT-804 - четири-канален T-контролер за непрекъснато измерване на температура на въздуха.

 

CX-804 контролерът предоставя висока точност и стабилност. Той разполага с голям, графичен дисплей, показващ всички измерените стойности едновременно. След преобразуване на сигнала от електродите и сензорите устройството ги показва на дисплея. В същото време измерените сигнали се сравняват със зададени нива за аларма (горна или долна) и в случай на превишаване се включва съответното реле. Устройството дава възможност за въвеждане на праговата стойност на измерената функция отделно за всеки канал и изпращане на информацията за измерванията във всички канали на компютър. Двата първи канала са допълнително оборудвани с изходи за ток.

 

Контролерът се захранва със стандартно 230 V напрежение, което е галванично изолирано. Възможно е да се използва друго захранващо напрежение: 110/230 / 24V AC, 12-24V DC.

 

Основни характеристики и предимства:

 • Възможност за едновременно измерване и контролиране на от 1 до 4 еднакви или различни параметри, като рН, проводимост (EC), разтворен кислород (DO), влажност на въздуха (RH), температура на въздуха (T)
 • Четири релейни изхода, контролиращи оборудването във всички 4 канала (включено, изключено, алармирано в точка или в гама).
 • Статутът на всяко реле може да се показва на екрана.
 • Изолирани цифрови изходи: RS-485, MODBUS (ASCII и RTU);
 • Изходи за изолиран ток за двата първи канала при 0 - 20 или 4 - 20 mA.
 • Часовник в реално време с дата, час и система за сигнализация на ниско ниво на захранване.
 • Възможност за свързване към отдалечения панел (клавиатура с дисплей), което позволява да устройството да се контролира на разстояние до 1 км.
 • 24 месеца гаранция, бърза гаранция и след гаранционно обслужване. Произведено в Полша.
 • CE сертификат.
 • Лесно за работа и обслужване, с меню на английски език.
 • Оптична сигнализация за правилната работа и за състоянието на процеса на регулиране.

 

CX-804 контролерът е предназначен за стационарна инсталация (неподвижно устройство), устойчиво на прах и влага (IP-65).

 

Доставя се само контролерът. Сондите и сензорите се поръчват отделно.

 

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG