EPX-1t, рН-Електрод за непрекъснати измервания

Каталожен № EPX-1t.
EPX-1t, рН-Електрод за непрекъснати измервания
рН-Електрод за непрекъснато измерване на pH в отпадни води, канализация и др. Основно предназначен за измерване в тръбопроводи през допълнителна глава. Максималното налягане на разтвора в тръбопровода до 6 бара. Плоската мембрана, тефлонова диафрагма и вграден температурен датчик. Обхват на измерване от 0 до 14 рН.
Цена: 490,00 лв.без ДДС
Изтегли Запитване Поръчай

Описание

Този рН-електрод (EPX-1t) е предназначен за непрекъснато измерване на pH в отпадни води, канализация и др. В повечето случаи се използва за измерване в тръбопроводи с използване на специализирана монтажна проточна глава GXP-2. Плоската мембрана позволява самостоятелно почистване по време, а тефлоновота диафрагма е по-устойчиво на запушване и ограничава проникването на измервания разтвор в електрода. Плоската повърхност на мембраната и диафрагмата намаляват количеството на утайките. Подсигурен е добър контакт между геловия електролит и измервания разтвор. Максималното налягане на разтвора в тръбопровода за този електрод е до 6 бара. Вътре в електрода има вграден Pt-1000 температурен датчик.

 

Основни характеристики и предимства

  • Некалибрираните електроди при 0 mV (7,00 pH) имат отклонение от 0,1 pH.
  • Грешката при измерване на температурата при 20°C не е по-голяма от 0,3 ° C.
  • оборудван е с 3/4" резба, която позволява да се завинтва в монтажна глава.
  • Гелният електролит не може да се зарежда отново.
  • Калибрирането трябва да се извърши след развинтване на електрода от главата.
  • EPX-1t е съвместим с всички рН-измерватели на ELMETRON, предлагани за непрекъснати измервания.

 

Доставя се без кабел, Цена на кабела 2 € без ДДС за 1 метър.

 

Спецификация

Обхват на измерване

0 … 14 рН

Работна температура

5 - 80°C

Максимално налягане

6 бара

Резба за тръба

3/4"

Размери

L = 134 мм, Ø = 23 мм

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG