IT-10, Тестер за отрицателни йони, твърди продукти

Каталожен № IT-10.
IT-10, Тестер за отрицателни йони, твърди продукти
Преносим тестер на отрицателни йони, излъчвани от твърди материали. Обхват от 0 до 100000 йони на кубичен сантиметър. Предназначен за откриване на генерирана енергия и за измерване на слабата енергия на радиоактивните лъчи от естествени руди, керамика, турмалин, анионни гривни, анионни възглавници, енергийни чаши нано-сребърни аниони, анион почистващи препарати за лице и т.н. Доставя се в мек калъф, заедно с батерия и ръководство за работа.
Цена: 1 610,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този инструмент е предназначен за измерване и тестване на отрицателни йони (аниони) от твърди продукти като анион на прах, турмалинов прах и различни покрития за здравни продукти. Измервателят може да тества продуктите с различни свойства, включително твърди вещества, течности и прахове. Въз основа на най-напредналата американска технология, тестерът може точно да открие концентрацията на аниона от 0 до 106 аниони/cm3.

 

Тестерът е особено подходящ също за научноизследователска и развойна дейност, включително здравни заведения, оценка на качеството на текстилните продукти за здраве, разработки и продажби на различни анионни продукти.

 

Работата на IT-10 се основава на най-усъвършенстваната технология за откриване на генерирана енергия и се използва за измерване на слабата енергия на радиоактивните лъчи от естествени руди, керамика, турмалин, анионни гривни, анионни възглавници, енергийни чаши нано-сребърни аниони, маски и анион почистващи препарати за лице и т.н.

 

Резултатите от измерването се показват на голям LCD екран. Уредът има функция за съхранение на 28 измервания.

 

Уникалната предпазна мрежа на сензора и плъзгащата се защитна капачка могат да предотвратят повреда на сензора поради неправилно използване.

 

Уредът се захранва с универсална 9V батерия и има автоматични функции за изключване.

 

Доставя се в мек калъф, заедно с батерия и ръководство за работа

 

Спецификация

Детектор

Високоефективен детектор на йони (гайгеров брояч)

Обхват на измерване

0 … 99990 бройки/cm3

Точност

<±15%

Режими на измерване

·        Модел 1, режим за бързо измерване
Детекторът измерва за 10 секунди и след това показва измерената стойност на LCD дисплея.

·        Модел 2, Стандартен режим на измерване
Детекторът измерва за 20 секунди и след това показва измерената стойност на LCD дисплея.

·        Модел 3, режим на точно измерване
Детекторът измерва 8 пъти по 20 и след това показва средната стойност на LCD екрана. Този режим се използва се главно за тестване на продукти с ниска концентрация и нестабилни аниони.

Екран

4-цифрен LCD дисплей. При стойности над 9999, ще се покаже увеличение X10.

Вътрешна памет

Може да съхраняват до 28 данни от тестове. Данните, съхранени автоматично и могат да се видят на дисплея. Данните се записват „кръгообразно“ – при надвишаване на бройката над 28 новия резултат се записва върху най стария.

Функции

Автоматично изключване след 15 минути бездействие.

Захранване

Плоска 9 V батерия

Размери

151X80X36mm

Тегло

Около 350 g

Работни условия

-20°C-60°C / 5%-95%RH

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG