T260, IR термо-хигрометър

Каталожен № 3510207250.
T260, IR термо-хигрометър
Комбиниран иновативен уред за безконтактно измерване на повърхностна температура с инфрачервен термометър и температура и влажност на въздуха с интегриран сензор. Измерените параметри се използват за показвана на точката на оросяване заедно с повърхностната температура и автоматично задействане на алармена функция, когато повърхностната температура е под температурата на точката на оросяване. Въздушният температурен обхват от -20°C до +50°C, повърхностен температурен обхват от -20°C до +60°C и обхват на измерване на относителната влажност на въздуха от 5 до 95% RH. Доставя се заедно с батерии, ръководство за работа и заводски тест сертификат.
Цена: 890,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този уред съчетава предимствата на безконтактните инфрачервени термометри (пирометри) и преносимите термо-хигрометри. Той има три режима на измерване и разнообразни измервателни функции, които могат да бъдат управлявани само с една ръка.

 

Режимът за измерване на температура и относителна влажност (ТН режим) предоставя всички предимства на стандартните термо-хигрометри.

 

Режимът за безконтактно измерване на повърхностна температура (IR режим) позволява да използвате уреда като стандартен пирометър.

 

Режимът за определяне на точката на оросяване (DP режим) изчислява и показва повърхностната температура, измерена с IR термометъра и точката на оросяване, измерена и изчислена с термохигрометъра.

 

Точката на оросяване и повърхностната температура се показват едновременно на екрана и веднага щом повърхностната температура се окаже под температурата на точката на оросяване се задейства алармената функция.

 

Функциите за минимална, максимална, средна измерена стойност, дава допълнителни предимства на T260 уреда.

 

Алармената функция за точка на оросяване придава на Т260 редица практически предимства в много области на промишлеността, например хартиена промишленост, ВиК, храни, лекарства и други.

 

Основни характеристики и предимства

  • Достатъчно широк обхват на измерване температурата на въздуха: от -20°C до +50°C

  • Обхват на измерване на относителната влажност от 5 до 95 % RH

  • Обхват на IR термометъра от-20°C до +60°C

  • Висока резолюция на измерване и на трите параметъра: 0.1°C е 0.1 % RH

  • Обхват на точката на оросяване: от -20 до 50оС.

Окомплектовка

Доставя се заедно с батерии, ръководство за работа и заводски тест сертификат.

Спецификация


Въздушна температура [°C]

Обхват:           -20 … 50оС

Резолюция      0,1оС

Точност:          ± 0,4оС

Относителна влажност [%]

Обхват             0 … 100%

Резолюция      0,1%

Точност           ± 3%

Точка на оросяване [°C]

Обхват             -20 … 50оС

Резолюция      0,1оС

Точност           ± 0,4оС

Повърхностна температура [°C]
IR термометър

Обхват             -70 … 380оС

Резолюция      0,1оС

Точност           ± 2оС

IR оптична резолюция

8:1

Работни условия

0 ~ 50оС / <95% RH

Захранване

Батерии          4 x 1.5V LR6 AA

Размери

202 х 63 х 35 mm

Тегло

295 g


Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG