PE-03, Пластмасов рН-електрод

Каталожен № PE-03.
PE-03, Пластмасов рН-електрод
рН-Електрод за обща употреба и измерване рН на вода и водни разтвори. Пластмасово тяло, без презареждане, рН-обхват 0-14,0. температурен обхват 5-60ºC. Намира приложение в хранително-вкусова промишленост, аквариуми, напитки, риба, фотография, лаборатория, хартиена промишленост, контрол на качеството, образование, кондициониране на водата и др. Доставя се с 1 m кабел и BNC-50 конектор.
Цена: 160,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този рН-електрод намира приложение в хранително-вкусова промишленост, аквариуми, напитки, фотография, лаборатория, хартиена промишленост, контрол на качеството, образованието и много други области. Може да се използва както за лабораторни, така и за промишлени измервания. Електродът има пластмасово тяло с кръгла стъклена сфера с йонна чувствителна мембрана. Електродът не се препоръчва да се използва за измерване на вискозни проби.

 

Електродът е снабден с малък контейнер за съхраняване на електроди, който се поставя в края на електрода. Това увеличава удобството на използване, удължава живота и прави работата по-лесна.

 

Доставя се с 1 m кабел и BNC-50 конектор.

Спецификация

Обхват на измерване

от 1 до 14 рН

Работна температура

5 ~ 60 (41 ~ 140).

Нулев потенциал

7 ±1 рН.

Материал на тялото

Пластмаса (епокси)

Съединител

BNC

Механична защита

С предпазна бутилка върху измервателната глава

Размери

Дължина на тялото: 160 мм

Диаметър: 12 mm

Дължина на кабела: 1000 mm

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG