MA914BR/1 Универсален рН/T-електрод

Каталожен № MA914BR/1.
MA914BR/1 Универсален рН/T-електрод
Комбиниран електрод за измерване на рН (киселинност/алкалност) и Т (температура). Специално предназначен за рН-метъра на Милуоки Mi105. Обхват на измерване от -2.0 до 16.0 рН и от 0 до 100 градуса по Целзий. Доставя се с кабел 1m и BNC & RCA конектори.
Цена: 320,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този pH/T-електрод е специално предназначен да работи с рН-метъра на Милуоки модел Mi105 - професионален преносим рН-метър с обхват от -2.00 до 16.00 pH, резолюция 0.01pH, точност ±0.02pH, автоматична температурна компенсация и автоматично калибриране по 1 или 2 точки.

 

Milwaukee MA914BR/1 рН-електродът е термично усилена с BNC & RCA конектори и 1-метров кабел. Той предназначен за общо тестване на вода.

 

Комбинираният електрод съдържа референтната полуклетъчна клетка, за да сведе до минимум електростатичните смущения и да осигури последователни и точни показания. Епоксидното тяло е устойчиво на удари и издръжливост и е запечатано за минимална поддръжка. Измервателните диапазони са от -2.0 до 16.0 рН и от 0 до 100 градуса по Целзий. Електродът е с диаметър 12 мм и дълъг 120 мм и има 1 м кабел с BNC (Bayonet Neill-Concelman) и RCA (Radio Corporation of America) конектори за прикрепване към съвместими измервателни уреди.

 

По същество това е електрод "всичко в едно", който измерва киселинността или алкалността на дадено вещество и температурен сензор ATC, който измерва температурата и компенсира ефекта на температурата върху рН за по-точно отчитане.

 

Електродът обикновено се използва от изследователи, производители , както и любители в областта на хидропоника, аквакултурата, селското стопанство и винопроизводството.

 

Доставя се с кабел 1m и BNC & RCA конектори.

 

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG