AZ86P3 рН/T-електрод с два конектора

Каталожен № AZ86P3.
AZ86P3 рН/T-електрод с два конектора
Комбиниран електрод за измерване на рН (киселинност/алкалност) и Т (температура). Специално предназначен за рН-метри с два отделни конектора BNC (рН сензора) и RCA (Т сензора). Обхват на измерване е от 0.0 до 14.0 за рН и от 0 до 80оС за температурата. Доставя се с кабел 1m и BNC & RCA конектори.
Цена: 355,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този pH/T-електрод е специално предназначен да работи с рН-метри, които имат два отделни входа за рН-сензора (BNC конектор) и за температурния сензор (RCA конектор), например професионалният преносим рН/mV/T-метър с принтер, VZ9861.

 

Обхват на измерване е от 0.0 до 14.0 за рН и от 0 до 80оС за температурата.

 

Електродът осигурява последователни и точни показания. Пластмасовото тяло е устойчиво и издръжливо.

 

Електродът е с диаметър 12 мм и дълъг 120 мм и има 1 м кабел с BNC (Bayonet Neill-Concelman) и RCA (Radio Corporation of America) конектори за прикрепване към съвместими измервателни уреди.

 

Електродът обикновено се използва от изследователи, производители , както и любители в областта на хидропоника, аквакултурата, селското стопанство и винопроизводството.

 

Доставя се с кабел 1m и BNC & RCA конектори.

 

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG