PMSA, Влагомер на лист хартия

Каталожен № 13600.
PMSA, Влагомер на лист хартия
Настолен анализатор за влага на единични листове от хартия. Работи заедно с компютър или лаптоп. Може да се използва за анализ на проби, взети директно от хартиената машина, както и за входящ и изходящ контрол на хартиени листове с грамаж от 30 до 800 g/m². Обхват на измерване от 1 до 20 % водно съдържание. Доставя се заедно със софтуер, USB кабел и ръководство за работа.
Цена: 14 030,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този анализатор за влага (PMSA) е предназначен да измерва съдържанието на вода в единични листове от хартия. Измерването се извършва с помощта на съвременна сензорна технология и специализиран PC софтуер.

 

PMSA е лабораторен инструмент за определяне на абсолютното водно съдържание на единични хартиени листове. Противно на традиционния метод за сушене в пещ, анализаторът за влага PMSA за хартия определя водното съдържание за няколко секунди. PMSA може да се използва за анализ на проби, взети директно от хартиената машина, както и за входящ и изходящ контрол на хартиени листове.

 

Анализът на резултатите от измерването се осъществява на компютъра - интуитивният софтуер осигурява удобен за потребителя интерфейс за показване на измерените стойности, калибриране и управление на данните. Съвременната и дългосрочна устойчива сензорна технология гарантира точни стойности на измерване и изключително висока повтаряемост. За да се осигури максимална точност, системата извършва самокалибриране на сензора преди всяко измерване.

Основни характеристики и предимства

  • Измерване за секунди
  • Безразрушителен метод на измерване
  • Лесна работа
  • Подходящ за всички видове листове хартия с грамаж от 30 до 800 g/m², дебелина до максимум 0,8 mm (по-голям диапазон при поискване) и минимални размери 180 x 180 мм
  • Температурен обхват от 0 до 50оС
  • Захранване и свързване към компютър: 5 VDC (USB mini B конектор)
  • Дългосрочна стабилна сензорна технология
  • Инфрачервено измерване на температурата (температурно компенсирано)

Окомплектовка

Доставя се заедно със софтуер, USB кабел и ръководство за работа.

 

PC не е включен в цената.

Спецификация

Обхват на измерване

Водно съдържание: 1% … 20%

Температура: 0 … 50оС

Резолюция

Водно съдържание: 0,01%

Диапазон на грамажа на хартията

От 30 до 800 g/m²

Максимална дебелина на хартията

0,8 мм (по-голям диапазон при заявка)

Минимален размер на хартията

180 x 180 мм

Температурна компенсация

Автоматична

Клас на защита

IP30

PC софтуер

на английски и немски език

Захранване и свързване към компютър

5VDC (USB mini B конектор)

Размери

274 x 202 x 128 мм

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG