LW BLE-C2, Безжичен капацитивен нивомер

Каталожен № LW BLE-C2.
LW BLE-C2, Безжичен капацитивен нивомер
Комплект от безжична Bluetooth капацитивна сонда за непрекъснат мониторинг на нивото на течности в резервоари, цистерни и други вместимости . Сондата непрекъснато измерва нивото и го придава по безжичен път на разстояние до 30 m на смарт устройство чрез Bluetooth. Обхватът на сондата е до 4m височина на резервоара (опция до 10m). Сондата работи с батерии и не се нужда от допълнително захранване. Доставя се с измервателни кабели (4m), батерия и ръководство за работа.
Цена: 295,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този нивомер LW BLE-C e предназначен за наблюдение на нивото течности в резервоари, контейнери и др. вместимости с височина от 0,5 m до 4 m (опция до 10 m). Той се състои от една безжична сонда с измервателни кабели, снабдена с безжичен Bluetooth предавател. Измервателната сонда измерва нивото на течността и изпраща данните през безжичната връзка към смарт устройство. Сондата се захранва с батерии. Безжичният обхват за изпращане на измерените данни е до 30 м.

 

Сондата с измервателните кабели може да бъде монтирана в резервоар, изработен от всякакъв вид материал (например метал, пластмаса, бетон ...). Подходяща е за малки или големи резервоари с височина до 4 м (опция до 10 m).

 

Сондата се монтира в горната част на резервоара, така че измервателните кабели свободно да се спускат до дъното на резервоара. Сензорът може да бъде монтиран върху стената на вала или капачката на резервоара. Сензори с отделен измервателен уред и предавател са налични за подземни резервоари. Измервателното устройство е инсталирано в подземния резервоар, докато предавателят е инсталиран над земята за по-добро предаване

 

Сензорът използва капацитивен принцип на измерване чрез два измервателни проводника. Сензорът няма движещи се части и осигурява продължителна и надеждна работа. На всеки 15 секунди предавателят изпраща данни към смартфон чрез Bluetooth. Всеки сензор има свой собствен уникален адрес, който гарантира, че няма да има смущения между множество сензори.

 

Основни характеристики и предимства

 • Безжичен мониторинг на ниво на резервоари чрез използване на смарт мобилно устройство (телефон, таблет)
 • Показване на резултатите в различни обемни единици: процент, литри, хектолитри и кубични метри
 • Дневна и седмична консумация
 • Избираема форма на резервоара, подходяща за всички водни течности и всички видове резервоари (правоъгълни, цилиндричи, сферични)
 • Безжичен обхват до 30 м
 • Лесна инсталация без кабели
 • до 5 години живот на батерията на сензорите
 • Показва нивото графично, в обемни единици и процентно
 • Отчита ежедневната и седмична консумация: единица за обем и процент
 • Интервал на опресняване на данните: 15 секунди
 • Разделителна способност на данните: 0,5%
 • Налични: 3 вида (правоъгълни, разположени цилиндри, овални)

 

Доставя се с измервателни кабели (4m), батерия и ръководство за работа.

 

Спецификация

Височина на резервоара

0,5 ... 4 м (при поискване до 10 м)

Принцип на измерване на нивото

Капацитивен RF

Резолюция

0,5%

Точност

±3%

Интервал на предаване на данни

15 секунди

Захранване

Батерия: 1 x 3,6 V AA литиева батерия (включена в комплекта)

Живот на батерията

до 5 години

Безжична връзка със смарт мобилно устройство

Bluetooth (BLE)

Безжичен обхват

до 30 м, зависи от приемника

Размери

резба 1", височина 180 мм

Тегло

200g

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG