RHW-80v, Рефрактометър за алкохол (0-80%v/v)

Каталожен № RHW-80v.
RHW-80v, Рефрактометър за алкохол (0-80%v/v)
Ръчен рефрактометър за измерване концентрацията на алкохол от винен дестилат. Обхват на измерване от 0% до 80% v/v (обемни проценти етилов алкохол). Автоматична температурна компенсация в границите от 10оС до 30оС. Доставят се в кутия, заедно пипета, мини отвертка и ръководство за работа.
Цена: 60,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този рефрактометър е предназначен да измерва концентрацията на етилов алкохол (C2H5OH), дестилат от вино.

 

С RHW-80v можете да определите бързо и точно съдържанието на алкохол. Рефрактометърът осигурява най-добри резултати в алкохолни разтвори или чисти алкохоли от всякакъв вид. При течности като пшенична бира или червеното вино резултат от измерването по-неточно, тъй като коефициентът на пречупване се променя от разтворените оцветяващи материали.

 

Рефрактометърът измерва индекса на пречупване и по този начин определя концентрацията на обемните проценти на алкохола. Обхватът на измерване е 0% ~ 80% v/v (обемни проценти).

 

Калибрирането на уреда е лесно и бързо: поставяте 2-3 капки дестилирана вода в горната част на блока на призма. Насочвате рефрактометъра в посока на естествен източник на светлина и поглеждате в окуляра. Ще видите кръгово поле с деления през центъра. Ако е необходимо извършвате регулиране с мини отвертка до нулевата линия на скалата.

 

След калибрирането можете да пристъпите веднага към измерване: почиствате призмата с мека влажна кърпа, поставете 2-3 капки от пробата върху призмата, насочвате рефрактометъра по посока на източника на светлина, извършвате корекция на фокуса и отчитате резултата.

 

Основни характеристики и предимства:

  • Лесно калибриране с използване на дестилирана вода.
  • Необходимо е само естествена околна светлина, което означава, че не се изисква батерии или източник на захранване.
  • Ергономична конструкция с мека и удобна неплъзгаща гума.
  • Функция за автоматична температурна компенсация (АТС) в границите от 10оС до 30оС.
  • Здрав корпус от пластмаса и алуминий.

 

Доставя се в кутия, заедно с пипета, мини отвертка и ръководство за работа.

 

Спецификация

Обхват

Съдържание на алкохол: 0 … 80,0% v/v

Резолюция

1% v/v

Точност

±1% v/v

Температурна компенсация

Автоматична в границите 10~30оС

Материал

Пластмаса + Алуминий

Размери

195 x 32 x 32(mm) / 20,5x8x5.5cm (опаковка)

Тегло

148 g (303 g с опаковката)

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG