RHW-25Brix, Рефрактометър за Brix и алкохол

Каталожен № RHW-25Brix.
RHW-25Brix, Рефрактометър за Brix и алкохол
Ръчен рефрактометър за измерване концентрацията на потенциален алкохол и проценти Брикс във вино. Обхват на измерване от 0% до 25% алкохол и 0 до 40% Брикс. Автоматична температурна компенсация в границите от 10оС до 30оС. Доставят се в кутия, заедно пипета, мини отвертка и ръководство за работа.
Цена: 65,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този рефрактометър е предназначен да измерва потенциалната концентрация на етилов алкохол (C2H5OH) и проценти Брикс във вино.

 

RHW-25Brix е разработен за работа с алкохолни вина и концентрация на алкохол. Той измерва концентрацията на алкохол във вината или водния разтвор. Уредът измерва също така и захарта в гроздето, което помага на производителя да реши най-доброто време за производство на грозде вино. Това устройство има изключително голяма скала тип Брикс, за да проверите напълно виненото грозде; и е оборудван с "автоматична компенсация на температурата" за точни измервания без прекалибриране след смяна на работната температура на околната среда (използване на място).

 

Калибрирането на уреда е лесно и бързо: поставяте 2-3 капки дестилирана вода в горната част на блока на призма. Насочвате рефрактометъра в посока на естествен източник на светлина и поглеждате в окуляра. Ще видите кръгово поле с деления през центъра. Ако е необходимо извършвате регулиране с мини отвертка до нулевата линия на скалата.

 

След калибрирането можете да пристъпите веднага към измерване: почиствате призмата с мека влажна кърпа, поставете 2-3 капки от пробата върху призмата, насочвате рефрактометъра по посока на източника на светлина, извършвате корекция на фокуса и отчитате резултата.

 

Основни характеристики и предимства:

  • Лесно калибриране с използване на дестилирана вода.
  • Необходимо е само естествена околна светлина, което означава, че не се изисква батерии или източник на захранване.
  • Ергономична конструкция с мека и удобна неплъзгаща гума.
  • Функция за автоматична температурна компенсация (АТС) в границите от 10оС до 30оС.
  • Здрав корпус от пластмаса и алуминий.

 

Доставя се в кутия, заедно с пипета, мини отвертка и ръководство за работа.

 

Спецификация

Обхват на измерване

Съдържание на алкохол: 0 … 25,0% v/v

Съдържание на захари: 0 … 40 % Brix

Резолюция

Съдържание на алкохол: 0,2% v/v

Съдържание на захари: 0,2% Brix

Точност

Съдържание на алкохол: ±0,2% v/v

Съдържание на захари: ±0,2% Brix

Температурна компенсация

Автоматична в границите 10~30оС

Материал

Пластмаса + Алуминий

Размери

165 x 32 x 32(mm) / 20,5x8x5.5cm (опаковка)

Тегло

205 g (253 g с опаковката)

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG