AC-112AS, Дебеломер за покрития върху F и NF основа

Каталожен № AC-112AS.
AC-112AS, Дебеломер за покрития върху F и NF основа
Преносим дебеломер (Обхват от 0 до 1250 µm) с външна сонда за измерване на дебелина на покрития от лак, боя, фолио, пластмаса, антикорозионни покрития и др., нанесени върху феромагнитна (F) (желязо, стомана) или върху не-феромагнитна (NF) повърхност (алуминий, месинг, мед). Автоматично разпознаване вида на основата. Възможност за единични измервания и непрекъснати измервания. Доставя се в куфарче, заедно с калибрационни пластини, железен и алуминиев субстрат, батерии и ръководство за работа.
Цена: 530,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този дебеломер е предназначен да измерва покрития върху феромагнитна (F) и неферомагнитна основа (NF). Измерването се извършва с помощта на външна комбинирана измервателна сонда.

 

Уредът може да се използва за полеви за лабораторни измервания в промишлеността и изследването.

 

Измервателната сонда позволява измерване на закръглени повърхности с минимална изпъкналост/вдлъбнатост от 1,5/25 mm за покрития върху феромагнитна основа и 3/50 mm за покрития върху не-феромагнитна основа.

 

Дебеломерът разполага със седем бутона за управление, включително бутон за избор на мерни единици (µm или mil) и бутон за смяна на режима на измерване (единични или непрекъснати измервания).

 

Доставя се в куфарче, заедно с външната измервателна комбинирана F и NF сонда, калибрационни пластини, железен и алуминиев субстрат, батерии и ръководство за работа.

Спецификации

Измерване параметри

Дебелина на покрития върху F и NF основа

Обхват на измерване

0 … 1250 µm / 0 … 50 mill

Резолюция

0.1 µm (0 ~ 99.9 µm) /1 µm (над 100 µm)

Точност

±1~3%n или 2.5 µm (което е по-голямо)

Екран

4 знака, 10 mm LCD

Минималната площ за измерване

6 mm

Минимални закръгления

F основа: изпъкналост 1,5 mm / вдлъбнатост 25 mm

NF основа: изпъкналост 3 mm / вдлъбнатост 50mm

Захранване

4x1.5vAAA Um-4 батерии

Работни условия

0~50°C / <95% RH

Размери

126x65x27 mm

Тегло

130 g без батериите

Гаранция

12 месеца

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/http://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plushttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG