RFM10, USB Приемник и софтуер за безжични логери

Каталожен № PFPN-RFM10-001.
RFM10, USB Приемник и софтуер за безжични логери
USB приемник и софтуер за приемане и обработване на данни от безжични логери на Newsteo. Приемникът се включва към USB вход на компютър, на който се инсталира и софтуера. RF-към-USB ключът е USB 2.0 съвместим, няма вътрешна батерия и се захранва от РС-то. Приемникът работи с 1/4 антена и има 800 m покритие в свободно пространство и проникване през до 5 бетонни стени с метална конструкция. Доставя се заедно с антена и флашка със софтуера.
Цена: 540,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

 

Този USB радио приемник (RF-to-USB Key), заедно със софтуера (RF Monitor Premium) е предназначен да приема данни от безжични логери на Newsteo.

 

Приемникът и софтуера се инсталират на компютър и могат да събират и управляват данни от множество безжични логери на разстояние до 800 метра в празно пространство.

 

Един RF-to-USB ключ може да събира данни от до 500 продукта на Newsteo едновременно.

 

Приемникът (RF-to-USB Key) се доставя с драйвери за Windows. След първата инсталация, RF-към-USB ключът се държи като plug & play стандартно преносимо устройство. RF-към-USB ключът е USB 2.0 съвместим, няма вътрешна батерия и се захранва от компютъра. Приемникът работи с 1/4 антена и има 800 m покритие в свободно пространство и проникване през до 5 бетонни стени с метална конструкция. Антената се завинтва през конектор SMA. RF-to-USB Key може да се свърже и с други видове антени с цел увеличаване на обхвата.

 

Софтуерът (RF Monitor Premium) дава възможност за отдалечено конфигуриране и управление на тракера и всички безжични логери на Newsteo. Софтуерът е на разположение на френски, английски, немски, италиански и испански език. Основните характеристики на софтуера и лиценза за него са включени в USB приемника (RF-to-USB). За съвместна работа приемникът и софтуерът трябва да бъдат поставени на един и същ компютър. За да комуникира с логерите, приемникът трябва да е включен към компютъра и компютърът също да е в работен режим. Въпреки това, дори и ако приемникът не е свързан към компютъра, винаги е възможно да са разгледат данните, които вече са били прехвърлени към компютъра и съхранени в базата данни.

 

По-важни функции на софтуера:

  • Настройка на логерите
  • Показване на измерванията и функции за сортиране, графично представяне, таблично представяне, отпечатване и пр.
  • Модул за калибриране
  • Модул за определяне на обхвата
  • Модул за съхраняване на данните
  • Модул за изпращане на алармени сигнали

 

Приемникът се доставя заедно с антена, а софтуерът на флашка.

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/http://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plushttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG