PCE-PH-ES, Пробивен рН-Електрод за почва

Каталожен № PCE-PH-ES.
PCE-PH-ES, Пробивен рН-Електрод за почва
Пробивен рН-електрод за измерване рН на почва. Предназначен за работа с рН-метри със стандартен BNC конектор. Обхват на измерване от 0 до 14 рН. Доставя се заедно с кабел и конектор.
Цена: 195,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

 

Този рН-електрод е предназначен да измерва рН на почвата. Той е специално разработен да работи с рН-метър за почва модел PCE-PH20S, но е напълно съвместим и със всички рН-метри, които имат стандартен BNC конектор.

 

Въпреки, че електродът измерва чрез вмъкване в почвата, той не трябва да се използва направо за много сухи и твърди почви, защото може да се счупи. При подобни приложения се препоръчва предварително „разхлабване“ на почвата с остър предмет или накисване с дестилирана вода.

 

рН-Електродът е подходящ както за измерване на полето, така и в лабораторията.

 

Доставя се с кабел и BNC конектор.

 

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG