S035, Йон-селективен електрод за хлориди (Cl-)

Каталожен № S035.
S035, Йон-селективен електрод за хлориди (Cl-)
Йон-селективен електрод за измерване на хлоридни йони (Cl-) във водни разтвори. Обхват на измерване от 1,5 до 35000 mg/L. Минимална консумация на реактиви и проби, Не изисква специална поддръжка. Доставя се с кабел 1 m и BNC конектор.
Цена: 680,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

 

Този йон-селективен електрод е предназначен да измерва на хлоридини йони (Cl-) във водни разтвори в границите от 1,5 до 35000 mg/L. Измерването се извършва с минимална консумация на калибриращи разтвори и количество на измерваната праба.

 

Електродът не изисква поддръжка, тъй като не съдържа вътрешни течни разтвори.  Специалните свойства на въглеродните нанотръби осигуряват висока степен на стабилност и чувствителност. С функционална и здрава конструкция, тези сензори не изискват поддръжка и работят във всички положения, което позволява на потребителя да получи качествени лабораторни измервания по лесен, надежден и икономичен начин.

 

Йон-селективният електрод е съвместим със всички pH/mV-метри с резолюция от 0.1mV. Използването му изисква отделен референтен електрод, например MRX11 или еквивалентен.

 

Основни характеристики и предимства:

  • Твърдо състояние - нечувствителни към промените на интензитета на светлината
  • Без поддръжка - нечувствителен към кислород или редуциращи вещества.
  • Начин на измерване – нечувствителни към позиция / ориентация – измерват във всяка позиция/ориентация
  • Лесни за използване - минимална консумация на проба и реагенти
  • Съвместими с други йонометри с 0.1 mV резолюция
  • Време за реакция: <60 s
  • Работна температура: 5 - 50ºC
  • Минимален необходим обем на пробата: 0.5 mL

 

Доставя се с кабел 1 m и BNC конектор

 

Спецификации

 

Линеен обхват на измерване

1.3 … 35000 mg/L

3.7x10-5 … 1,0 mol/L

рН обхват

2 … 12.5

Тип

полуклетъчен електрод

Минимален обем на пробата

500 микролитра

Наклон

-54 ± 5 mV/dec

Основни смущения

Хлоридният електрод ще бъде необратимо увреден, ако бъде потопен в разтвори, съдържащи йодни (I-) йони. Хлоридният електрод няма да даде надеждни показания, ако в разтвора има повече следи от сребърни (Ag) или серни (S) йони.

Диаметър/дължина

12 мм / 145 мм

Дължина на кабела / свързване

1 m / BNC

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG