DCP-BTA, Датчик за ток (0,6A)

Каталожен № DCP-BTA.
DCP-BTA, Датчик за ток (0,6A)
Датчик за изследване на основните закони на електричеството. Може да се използва за измерване силата на тока във вериги на постоянен и променлив ток с ниско напрежение. Препоръчва се за образователни цели. Обхват на измерване от – 0,6A до + 0,6А. Интерфейсът и софтуерът се купуват отделно. Съвместим интерфейс: LabQuest 2, LabQuest Mini, Go!Link. Доставя се заедно със свързващи кабели, конектор и ръководство за работа.
Цена: 180,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

 

Този датчик (DCP-BTA) измерва силата на тока (до 600 mA или 0,6A) в DC и AC ниско честотни вериги. Датчикът може да се използва в комбинация с датчика за напрежение за изследване Закон на Ом и опознаване на последователни и паралелни вериги.

 

Датчикът за ток изисква съвместим интерфейс и софтуер за събиране на данни. Интерфейсът и софтуерът се продават отделно.

 

Съвместими интерфейси са LabQuest 2, LabQuest Mini и Go! Link.

 

Доставя се заедно със свързващи кабели, конектор и ръководство за работа

 

Спецификации

 

Обхват на измерване

±0.6 A

Максимално напрежение при който и да е вход

±10V

Входящо съпротивление (между входовете)

0.1 Ω

Входящо съпротивление (към нулата)

10 MΩ

Резолюция

0.31 mA

Линейност

0.01%

Захранващо напрежение

5 VDC

Ток в ампери

Slope: -0.25 A/V

Intercept: 0.625 A

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG