DVP-BTA, Датчик за напрежение

Каталожен № DVP-BTA.
DVP-BTA, Датчик за напрежение
Датчик за изследване на основните закони на електричеството . Може да се използва и за измервания във вериги на постоянен и променлив ток с ниско напрежение. Препоръчва се за образователни цели. Обхват на измерване от – 6V до +6V. Интерфейсът и софтуерът се купуват отделно. Съвместим интерфейс: LabQuest 2, LabQuest Mini, Go!Link. Доставя се заедно със свързващи кабели, конектор и ръководство за работа.
Цена: 180,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

 

Този датчик (DVP-BTA) позволява изучаването на някои основни постулати на законите на електричество, например закона Фарадей.

 

С обхват от ±6,0 V, тази система е идеална за използване във вериги от типа "батерия и крушка". Системата е подходяща за проучване на закона на Ом, на фазови взаимодействия и други. Пълното опознаване на последователни и паралелни вериги може да стане чрез използване на няколко датчика за напрежение.

 

Датчикът отчита диференциалното напрежение като отчита потенциалната разлика между червените и черни проводници. Например, ако черният терминал е свързан с нещо, което е 2V, а червеният към нещо, което е 3V, датчикът ще отчете -5V.

 

Датчикът за напрежение изисква съвместим интерфейс и софтуер за събиране на данни. Интерфейсът и софтуерът се продават отделно.

 

Съвместими интерфейси са LabQuest 2, LabQuest Mini и Go! Link.

 

Доставя се заедно със свързващи кабели, конектор и ръководство за работа.

 

Спецификации

 

Обхват на измерване

±0.6 V

Максимално входящо напрежение

±10V

Входящо съпротивление (към нулата)

10 MΩ

Диференциално напрежение

>20 MΩ

Резолюция

3,1 mV

Линейност

0.01%

Захранващо напрежение

5 VDC

Видео

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG