LQ2-STN LabQuest2 Стенд

Каталожен № LQ2-STN.
LQ2-STN LabQuest2 Стенд
Стойка държател на интерфейса LabQuest 2. Използва се за по-добро гледане под определен ъгъл и ситуации. Може да се използва само за LabQuest 2.
Цена: 15,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

 

Преносимостта на LabQuest 2 позволява да се използва на различни места, като например лабораторна маса или бюро. Тази стойка държи LabQuest 2 на по-стръмен ъгъл отколкото неговите собствени вградените крачета, за по-добро гледане в определени ситуации.

 

Стендът също така повдига LabQuest 2 от работното пространство, намалявайки възможността от повреда поради разливи.

 

Стендът е предназначена само за LabQuest 2. Не може да се използва с другите интерфейси на Vernier.

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG