MSTIR Микро бъркалка

Каталожен № MSTIR.
MSTIR Микро бъркалка
Мини бъркалка за разбъркване. Използва се вместо лабораторните магнитни бъркалки. Много лесно може да се прикрепя към края на рН-електрод, сонда за проводимост, сонда за разтворен кислород или йон-селективен електрод. Развърта се чрез магнитното поле на лабораторните магнитни бъркалки.
Цена: 25,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

 

Тази миниатюрна бъркалка е предназначена да се прикрепя към рН-електроди, ЕС-електроди, ORP-електроди, IS-електроди (йон-селективен електрод), сонди за разтворен кислород и други подобни.

 

Микро-бъркалката заема мястото на бъркалката, която обикновено се използва с лабораторните магнитни бъркалки. Минибъркалката лесно се прикрепя към края на датчик за рН, сонда за проводимост, сонда за разтворен кислород или йон-селективен електрод и когато магнитната бъркалка (необходима, но не и включена в доставката) се включи, нейното магнитно поле завърта лопатното й колело, което води до засилено разбъркване близо до върха на електрода.

 

Микро-бъркалката работи с всякакви магнитни бъркалки.

 

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG