G0841M, Термограф за ремарке с GPRS модем

Каталожен № G0841M.
G0841M, Термограф за ремарке с GPRS модем
Температурен рекордер (термограф) с вграден принтер за измерване, записване, разпечатване на температура от една или две външни температурни сонди (-30°C ... +80°C) и регистриране на събитие от един или два контактни детектора за събитие (отваряне/затваряне на врата, включване/изключване на агрегат, др.). Термографът е снабден с вътрешен GPRS модем. Уредът е специално пригоден за ремаркета и полуремаркета. Разпечатва измерената температура и регистрирането събитие по време на транспортиране на храни, лекарства, цветя, живи животни и други температурно контролирани стоки. Доставя се със заводски сертификат за калибриране, USB кабел за свързване с компютър, антена, софтуер и ръководство за работа.
Цена: 2 300,00 лв.без ДДС
Изтегли Запитване Поръчай

Описание

 

 

Този термограф е вграден в здрав пластмасов калъф с прозрачен капак. Инструментът е предназначен за измерване на температура и запис от до две външни температурни сонди и два бинарни сигнала от външни контакти. Измерената стойност на температурата от двата канала и състоянията на действителните двоични входове се показват на LCD дисплей и се записват през регулируем интервал от време на вътрешна, енергонезависима памет. Записаните стойности няма да бъдат загубени дори и при изключване от захранването. Запис на действителни или средни стойности се избира от потребителя, включително минимални и максимални температури. Ако паметта е запълнена, най-новите стойности се записват върху най-старите стойности (цикличем режим на записване).

 

Настройката и управлението на записващото устройство се извършва от клавиатура или компютър. И в двата случая настройката може да бъде защитена с парола.

 

Термографът е оборудван с алармена функция - на всеки 5 секунди (независимо от интервала на записване) температурата от двете външни сонди се сравняват с двете зададени алармени граници за всеки канал (включително сигнали от двоични входове). Превишаването на алармите се показва на LCD дисплея, от червения светодиод и акустично. Възможно е алармите да се активират или деактивират за всеки канал. Звукова индикация може да бъде активирана или забранена.

 

Измерените стойности, записани в паметта на записващото устройство, могат да бъдат отпечатани в табличен или графичен формат на вграден принтер или чрез USB комуникационен кабел да бъдат изпратени към персонален компютър за оценка.

 

Термографът е снабден с вътрешен GPRS модем.

 

Инструментът отговаря на изискванията на EN 12830: условия за точност от клас 1 и е подходящ за запис на температура по време на съхранението (S) и транспортирането (T) на храните в климатична среда A, B. Рекордерът е проектиран специално за външна инсталация на полуремаркета.

 

Термографът отговаря на БДС EN 12830:2001 „Температурни записващи устройства за транспорт, съхранение и разпределяне на охладени, замразени, дълбокозамразени/ бързозамразени храни и сладолед. Изпитване, характеристики, пригодност” и БДС EN 13486:2003 „Температурни записващи устройства и термометри за транспорт, съхранение и разпределяне на охладени, замразени, дълбокозамразени/ бързозамразени храни и сладолед. Периодична проверка”

 

Цената включва:

  • Двуканален температурен логер с принтер и вграден GPRS модем (G0841M);
  • Термохартия за принтера;
  • USB адаптер за връзка с компютър;
  • Батерия за вътрешния часовник;
  • Сертификат за калибриране с обявена метрологична проследимост на еталона, съгласно изискванията на EN ISO / IEC 17025;
  • Софтуер.

 

 

Спецификации

 

 

Измервани и записвани параметри

  • Температура с две външни сонди
  • Регистриране на събитие от два външни датчика

Обхват:

-90 to +260°C (в зависимост от включените сонди)

Точност:

±0.2°C

Резолюция

0.1°C

Работна температура

-30 до +65°C

Канали

2 входа за температурни сонди

2 бинарни входа

Капацитет на паметта:

1MB, до 172 032 записа

Интервал на записване:

Избираем от 1 минута до 60 минути

Показване на алармени състояния

На всеки 10 сек.

Режим на записване

Циклично: след запълване на паметта, новите записи се записват върху най-старите

Часовник

Година, месец, ден, час, минути, секунди

Захранване:

  • Външно: 9 … 32Vdc, защитен от алтернатора
  • Вътрешно: литий батерия

Консумация при принтиране:

Прибл. 8 W

Консумация без принтиране:

Прибл. 0.1 W

Защита:

IP65

Размери (без металните държатели):

250 x 242 x 110 mm

Тегло:

Прибл. 1650 g

Гаранция:

2 години

 

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG