Гриндометър за бои (до 50 µm)

Каталожен № Grindometer 50.
Гриндометър за бои (до 50 µm)
Инструмент за определяне на размерите на частиците и фиността на смилане на бои, пигменти, мастила, шоколади и други подобни продукти. Обхват на измерване до 50 µm със стъпка от 5,0 µm. Устройството и скрепера са произведени от неръждаема стомана. Доставя се в калъф заедно със скрепер и ръководство за работа.
Цена: 570,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

 

Този гриндометър е предназначен за определяне на фиността на смилане на бои и лакове. Устройството се състои от стоманена измервателна плоча и скрепер. На измервателната повърхност на плочата има клинообразен жлеб с равномерно увеличаваща се дълбочина от 0 до максималната граница на измерване на устройството. По краищата на улея се прилага цифрова скала. Дълбочината на жлеба съответства на мащаба на устройството. В

 

Инструментът е в съответствие с изискванията на БДС EN ISO 1524:2013 „Бои, лакове и печатарски мастила. Определяне на фиността на смилане (ISO 1524:2013)“.

 

Принципът на измерване: изпитваният материал се поставя в горната част на плочата и скрепера (стъргалото) се премества по измервателната повърхност от най-дълбоката точка на клина до нула. Започвайки от определено място, частиците на сухите компоненти стават видими в боята (излизат над повърхността на боята или оставят надлъжни следи зад стъргалото). Въз основа на дълбочината на клина на това място се определя степента на смилане на този материал.

 

Доставя се в калъф заедно със скрепер и ръководство за работа.

 

Спецификации

 

Обхват на измерване

0 … 50 µm

Стъпка

5,0 µm

Допустима грешка

±2,5 µm

Брой канали

1 бр.

Размери на плочата

175×35×20 mm

Размери на скрепера (стъргалото)

60×40×6 mm

Дължина на канала

125 mm

Тегло

Около 1,1 kg

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG