AS-120 B, Твърдомер по Shore B

Каталожен № AS120B.
AS-120 B, Твърдомер по Shore B
Преносим цифров твърдомер по Шор тип В за умерено твърда гума, термопластични еластомери, хартиени продукти и влакнести материали. За твърдост над 90A и под 20D. Конусен индентер R0,1. LCD екран, функция за автоматично изключване. Доставя се в куфарче заедно с тестов блок, батерии и ръководство за работа.
Цена: 445,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

 

Този твърдомер е икономичен, преносим уред с много добри качества за измерване твърдостта на твърди порести материали, включително материали изработени от кополимер на етилен-венилов ацетат. (скала Шор В).

 

Измерването се извършва с индентер тип конус R0.1, който е особено подходящ за материали, които имат твърдост над 90 A и под 20 D.

 

Твърдомерът е удобен за работа, подходящ включително за измерване на по-тънки материали, като за целта под измервания обект се подлага друга проба от същия материал, без това да влияе на измерването.

 

Основни характеристики и предимства:

  • Интегриран дизайн, малък обем, ниско тегло, проста конструкция, лесен за използване,
  • метрични и имперски мерни единици.
  • Функция за автоматично и ръчно изключване

 

Доставя се в куфарче заедно с тестов блок, батерии и ръководство за работа.

 

Спецификации

 

Измервани параметри

Твърдост по Шор тип B

Обхват на измерване

10 … 90 H

Обхват на екрана

0 - 100 H

Резолюция

0.1 H

Точност

≤ ±1H

Екран

4 знака, 10 mm LCD

Захранване

2x1.5v AAA (UM-4) батерии

Функции

Автоматично изключване след 2 мин бездействие

Интерфейс

RS232C

Работни условия

0~40°C, <80% RH

Размери

170 x 63 x 24 mm

Тегло

310 g

Гаранция

12 месеца

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG