C3121-4, Термо-хигрометър с външна сонда (4m кабел)

Каталожен № C3121-4.
C3121-4, Термо-хигрометър с външна сонда (4m кабел)
Преносим уред за едновременно измерване на температура и относителна влажност. Функция за изчисляване и показване на температура на точката на оросяване. Обхват на измерване от -30оС до +105оС за температура, от 0 до 100% влажност и от -60оС до +80оС за точката на оросяване. Измерването се извършва с помощта на външна сонда с дължината на кабела 4 m. Доставя се в куфарче, заедно със заводски сертификат за калибриране, ЕС декларация за съответствие, батерия и ръководство за работа.
Цена: 520,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

 

Този уред е предназначен да измерва температурата и относителната влажност на въздуха, с възможност за показване на температурата на точката на оросяване.

 

Измерването се извършва посредством външна сонда, включена към термохигрометъра посредством кабел с дължина 4 м. Външната сонда е с диаметър 18 mm и дължина 135 mm. Измервателната част на сондата е със сменяема глава, поставена на винт. По този начин тя може да бъде заменена с други глави, които са специално пригодени за места с висока запрашеност (поръчват се отделно). Чрез този винт, сондата може да бъде също свързана към устройство за калибриране (поръчва се отделно).

 

Измерените стойности се показват на двуредов LCD екран.

 

Инструментът сравнява измерените стойности за температура, влажност и точката на оросяване с две регулируеми алармени нива. Нарушаването на зададените прагове се показва чрез мигане на истинската стойност и чрез аудио звук (възможно е да бъде изключен).

 

Уредът запомня минималната и максимално измерена стойности. Той има също функция за задържане (Hold функция). MIN/MAX и HOLD стойностите е възможно да се видят на дисплея по всяко време.

 

Уредът е оборудван с конектор за външен AC/DC захранващ адаптер (поръчва се отделно).

 

Сертификатът за калибриране е с обявена метрологична проследимост на еталони, съгласно изискванията на EN ISO / IEC 17025.

 

Доставя се в куфарче заедно с външната сонда с кабел 4 m, батерия 9V, заводски сертификат за калибриране, ЕС декларация за съответствие и ръководство.

 

Спецификации

 

Измервани величини

Относителна влажност

Температура

Точка на оросяване (изчислява се)

Обхват на измерване

Относителна влажност: 0 … 100 % RH

Температура: -30 … 105оС

Точка на оросяване (изчислява се): -60 … +80оС

Резолюция

Относителна влажност: 0,1 % RH

Температура: 0,1оС

Точка на оросяване (изчислява се): 0,1оС

Точност

Относителна влажност: ±2.5% RH (5 ~ 95%RH)

Температура: ±0,4оС

Точка на оросяване (изчислява се): ±1,5оС

Работни условия за измервателя

Температура от -10 до +60°C

Тип на сензора за температура

RTD Ni1000/6180ppm

Захранване

батерия 9V

или ac/dc адаптер 12V с NiCd акумулаторна батерия 9V

Живот на батерията

Около 4 месеца

IP защита

IP20

Размери

Измервател: 141 x 71 x 27 mm,

Сонда: дължина 135mm, диаметър 18mm

Кабел: дължина 4 m

Тегло

около 150 g

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG