401014, Цифров вътрешен/външен термометър

Каталожен № TME 401014.
401014, Цифров вътрешен/външен термометър
Цифров термометър за измерване на външна и вътрешна температура. Обхват на измерване от -10 до 70оС за външната и от -10 до 60оС за вътрешната температура. Функция за запомняне и показване на Мин. / Макс измерените стойности. Голям екран, на който едновременно се показват двете температури. Доставя се заедно с външна температурна сонда, AAA батерия, скоба за монтиране на стена и ръководство за работа.
Цена: 95,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

 

Този стационарен термометър е предназначен да измерва външна и вътрешна температурата на околната среда. Един интегриран в корпуса температурен датчик измерва вътрешната температура, а външната температура се измерва посредством сонда, свързана с кабел с дължина около 3 м.

 

Двете измерени температури се показват едновременно на голям екран. Освен това термометърът притежава функция за запомняне и показване на Мин. / Макс измерените стойности, които също могат да бъдат показани и отчетени на екрана.

 

Температурата може да бъде показване в градуси C или F.

 

Захранването на термометъра става с една 1.5V батерия "AAА"

 

Доставя се заедно с вграден температурен датчик, външна температурна сонда, AAA батерия, скоба за монтиране на стена и ръководство за работа.

 

Спецификации

 

Измервани параметри

Външна и вътрешна температура

Обхват на измерване

Външна температура: -10...70°C

Вътрешна температура: -10...60°C

Точност

±1°C

Резолюция

0,1°C

Мерни единици

°C, °F

Екран

LCD

Захранване

1 батерия 1,5V LR03 (AAA)

Външна сонда

Дължина на кабела 3 m

Размери

112 x 102 x 22mm

Тегло

186g

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/http://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plushttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG