CR-421, ORP-Контролер, едноканален

Каталожен № СR421.
CR-421, ORP-Контролер, едноканален
Стационарно устройство за непрекъснато измерване на редокс потенциал (ORP) и температура (Т) в чисти или замърсени води. Обхват на измерване за ORP от 0,00 до 1999 mV и за температура от -50 до 199,9оС. Възможност за регулиране стойността на рН чрез използване на две релета (максимум и минимум). Голям екран със задно осветяване за едновременно показване на ORP и T. В зависимост от условията на измерване е възможно да се използва ORP-електрод който е директно потопен в измерваното вещество или да бъде вграден в измервателна глава. Възможност за измерване в затворен воден кръг (поток). Доставя се заедно със захранващ адаптер, без ORP-електрод и температурна сонда, които се поръчват отделно.
Цена: 680,00 лв.без ДДС
Изтегли Запитване Поръчай

Описание

 

Този ORP-контролер се използва за непрекъснато измерване на окислително редукционен потенциал (ORP) и температура (T). Той разполага с автоматична температурна компенсация, която работи заедно с Pt-1000 температурна сонда (поръчва се отделно).

 

В зависимост от работните условия може да се избере подходящ тип редокс електрод и да се вгради в потока или потапящата се глава.

 

Контролерът се предлага в три версии:

 • Оборудвани с две релета за управляващите вентили и сигнализационната система.
 • Оборудван с токов контур 0 - 20 mA или 4 - 20 mA.
 • Оборудван с RS-232 изход със софтуер за събиране на данни на компютър. По избор, свързването може да се извърши чрез USB с използване на RS-232 / USB конвертор (допълнително оборудване).

 

В случай, че разстоянието между сензора и контролера надвишава 10 m, е необходимо да се използва допълнителен предусилвател, монтиран в потопяемата глава или до главата на потока.

 

Основни характеристики и предимство

 • Висока точност на достъпна цена.
 • Метърът е снабден с LCD дисплей с подсветка.
 • Периодично сензорът трябва да се почиства ръчно.
 • Захранва се с 12 V адаптер.
 • CR-421 е снабден с закачалка за монтаж на стена.

 

Доставя се заедно със захранващ адаптер без електроди (поръчват се отделно).

 

Спецификации

 

Обхват на измерване

 • ORP: 0,00 … 1999 mV
 • Температура: -50,0 … 199,9оС

Резолюция

 • ORP: 1 mV
 • Температура: 0,1оС

Точност

 • ORP: ±1 mV
 • Температура: ±1,0оС

Температурна компенсация

Автоматична от -5,0 … 110,0оС

Параметри на релето

2A/250VAC - 1P или 5A/30VDC

Захранване

12V / 100mA захранващ адаптер

Размери

L=149, W=82, H=22

Тегло

210 g

Гаранция 12 месеца

Съвместими ORP електроди

 

Описание

Цена, лв. без ДДС

1

ERS-2B

ORP-Електрод (редокс електрод, mV) за общи промишлени приложения, с платинен пръстен и тефлонов възел

420,00 лв.

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG