GXP-2t, Проточна глава за два електрода

Каталожен № GXP-2t.
GXP-2t, Проточна глава за два електрода
Проточна глава с вграден температурен датчик за непрекъснато измерване на рН в тръбопроводи. Работи с електроди, клетки или сензори, оборудвани с вграден температурен датчик. Доставя се само главата. Електродите и датчиците се поръчват отделно.
Цена: 390,00 лв.без ДДС
Изтегли Запитване Поръчай

Описание

 

Проточната GXP-2t се използва за непрекъснати измервания в тръбопроводите. Главата GXP-2t има вграден температурен датчик и е съвместима с електроди, клетки или сензори, които нямат вграден температурен датчик в себе си. Максимално налягане: 6 bar.

 

рH електродът, клетката за проводимост или кислородния сензор се поставят в горната част на главата и се запечатват със специална жлеза. Диаметърът на главата е 50 мм и е изработен от PVC.

 

В случай на измерване на рН при високо налягане, електродите се завинтват. Ако налягането е по-високо от 6 бара, е необходимо да се създаде страничен поток със свободен изход на по-малък обем на измервания разтвор. В такъв случай е необходим затварящ вентил, за да се даде възможност за извеждане на електрода, клетката или сензора за калибриране или почистване.

 

В зависимост от вида на електромера и при по-голямо разстояние между измервателния уред и главата е необходимо да се използва предусилвател, монтиран близо до електрода.

 

Доставя се само главата. Електродите и датчиците се поръчват отделно.

 

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG