GXP-1t, Проточна глава за един електрод

Каталожен № GXP-1t.
GXP-1t, Проточна глава за един електрод
Проточна байпасна глава с вграден температурен датчик за непрекъснато измерване на рН в страничен поток. Съвместима с един брой рН-електрод. Доставя се заедно с температурния датчик. Електродите и предусилвателите се поръчват отделно.
Цена: 370,00 лв.без ДДС
Изтегли Запитване Поръчай

Описание

 

Поточната глава GXP-1t се използва в промишлени инсталации. Монтира се в страничния поток или в изтичането на измерената течност в канализацията.

 

Главата е с вграден температурен датчик и е предназначена за електроди и сензори с диаметър 12 мм. Може да се използва за рН, проводимост, редокс (mV) или за кислород, разтворен във водни измервания.

 

Главата трябва да се монтира в страничния поток с помощта на спирателен вентил и PCV 8x2 mm маркуч. За правилното измерване трябва да се осигури минимален дебит 5 l/h от измерената течност.

 

В зависимост от модела на метъра, който работи с главата, може да се наложи да се приложи вграден предусилвател в непосредствена близост до главата.

 

В случай на високо налягане, превишаващо издръжливостта на електрода, се препоръчва да се използва глава GXP-01, свързана с вентил с тръбопровод.

 

Вграденият в главата рН-електрод или клетка изисква периодично почистване и калибриране. В този случай е необходимо временно да се затвори потока на измерената течност.

 

Изборът на електроди и измервателни уреди зависи от много фактори, които влияят на измерването. Преди изготвяне на офертата е необходимо да се свържете с нас по електронната поща и да попълните нашия въпросник относно вашите изисквания и условия на работа.

 

Доставя се заедно с температурния датчик. Електродите и предусилвателите се поръчват отделно.

 

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG