GXZ-2t, Потопяема глава за два електрода

Каталожен № GXZ-2t.
GXZ-2t, Потопяема глава за два електрода
Потопяема глава за 2 измервателни функции. Проектирана да се използва с контролери за непрекъснато измерване на pH, проводимост (ЕС), разтворен кислород (О2) и температура (Т). Може да се използва за измерване в резервоари за отпадни води или канализации. GXZ-1t главата позволява свързване на един електрод, клетка или датчик. Сондата за температура е вградена в
Цена: 500,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

 

Тази потопяема глава е проектирана да се използва с контролери от серията 400 или 800 за непрекъснато измерване на pH, проводимост (ЕС), разтворен кислород (О2) и температура (Т). Може да се използва за измерване в резервоари за отпадни води или канализации.

 

GXZ-2t главата позволява свързване на два електрода, клетки или датчици. Датчика за температура е вградена в главата.

 

В горната част има съединител за кабела за свързване към измервателното устройство / контролера. Главата е снабдена с лък за окачване.

 

Стандартната дължина на цялата глава е 1 метър. Възможно е да се изработят глави с дължина от 0,5 м до 4 м.

 

Периодичното калибриране може да се извърши с използване на покритие от плексиглас, поставено от дъното на главата, напълнено със стандартен разтвор. Покритието се използва и за периодично почистване на електродите.

 

При използване на главата с контролери от серията 800 е необходимо да се използва предусилвател (или пред усилвател), който трябва да се постави в главата.

 

За контролерите от серия 421 в случай на разстояние между главата и контролера под 10 м не е необходимо използването на пред усилвател.

 

Доставя се заедно с температурния датчик. Електродите и пред-усилвателите се поръчват отделно.

 

Спецификации

 

Дължина на главата

Стандартно: 1 m

Опции: от 0,5 до 4 m

Външен диаметър

Ø50 mm

Минимално потапяне

50 mm

Материал

PVC

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG