F8110, Универсален радиационен щит

Каталожен № F8110.
F8110, Универсален радиационен щит
Професионален универсален многослоен метеорологичен щит за атмосферни датчици, естествено вентилиран. Използва се заедно с метеорологични датчици - термометри, влагомери, барометри. Радиационният щит е предназначен за защита на голям набор от сензори с диаметър от 13 до 18 мм. Доставя се заедно с монтажни аксесоари и ръководство за работа.
Цена: 360,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

 

Този мултипликационен радиационен щит се използва за защита на измервателни уреди и осигурява по-точни резултати от измерванията. Екранът намалява до минимум радиацията, достигаща до сензора, поглъща я от екрана и увеличава потока на околния въздух около сензора. Разширената горна плоча „капачка” е с диаметър 210 mm и е проектирана да осигурява сянка за високи слънчеви ъгли за долните плочи, както и за пълна защита на измервателното устройство, поставено отдолу.

 

Радиационният щит е предназначен за защита на метеорологични сензори с диаметър от 13 до 18 мм.

 

Оптимизираният дизайн намалява до минимум радиацията, достигаща до сензора и максимизира потока на околния въздух около сензора.

 

Устройството е изработено от пластмаса ASA, която е устойчива на механични повреди и ултравиолетови лъчи. ASA пластмасата е много стабилна във времето.

 

Доставя се заедно с монтажни аксесоари и ръководство за работа.

 

Спецификации

 

Приложения

Сензори с диаметър от 13 до 18 мм

Работни условия

Температура: от -30 до + 80°C

Влажност: от 0 до 100% RH

Условия за съхранение

Температура: от -30 до + 80°C

Влажност: от 0 до 100% RH

Материал

ASA - UV стабилизиран, антистатичен

Размери

220 мм (диаметър), 250 мм (височина)

Тегло

900 g

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG