GCP-1t, Проточна глава с EC-електрод и температурна сонда

Каталожен № GCP-1t.
GCP-1t, Проточна глава с EC-електрод и температурна сонда
Проточна байпасна глава с вградена ЕС-клетка/електрод и температурен датчик. Използва се за непрекъснато измерване на проводимост в страничен поток. Клетката за проводимост е завита в долната част на главата и работи изключително с контролерите от серията 800. Доставя се заедно клетката за проводимост и температурния датчик.
Цена: 660,00 лв.без ДДС
Изтегли Запитване Поръчай

Описание

Проточната глава GCP-1t е предназначена за сътрудничество с контролери, използвани за извършване на непрекъснати измервания на проводимост в дестилирана вода, чешмяна вода и отпадни води (канализация) в тръбопроводи.

 

Главата е предназначена за тръбопроводи с диаметър 50 мм, изработени от PVC.

 

В главата са поставени сензор за проводимост (EC) от неръждаема стомана и датчик за температура (T).

 

Проточната глава има два модела, които се различават по обхват на измерване:

  1. 0 mS/cm ~ 1000 mS/cm за измервания в канализация, отпадъчни води и др. (резолюция 1 mS/cm),
  2. 0 μS/cm ~ 9999 μS/cm за чиста вода.

 

Сензорът за проводимост има лесни за почистване електроди от неръждаема стомана.

 

За да се даде възможност за периодично почистване на електродите, трябва да е възможно да се спре потока на измервания разтвор с използване на вентили.

 

Главата си сътрудничи само с уредите от серията 800. Сигналът от сензорите се усилва от предусилвател, поставен в главата.

 

Доставя се заедно клетката за проводимост и температурния датчик.

 

 

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG