GPZ-1, Потопяема глава за един електрод

Каталожен № GPZ-1.
GPZ-1, Потопяема глава за един електрод
Потопяема глава, проектирана да се използва с контролери за непрекъснато измерване на киселинност/основност с рН-електрод модел EPX-1t. Може да се използва за измерване в резервоари за отпадни води или канализации. Доставя се без рН-електрода, който се поръчва отделно.
Цена: 365,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

 

Тази потопяема глава е проектирана да се използва с контролери от серията 400 или 800 за непрекъснато измерване на pH. Тя е специално предназначена за работа с рН-електрода, модел EPX-1t.

 

EPX-1t електродът е предназначен за непрекъснато измерване на pH в отпадни води, канализация и др. В повечето случаи се използва за измерване в тръбопроводи, като се монтира в специализирана монтажна проточна глава GXP-2. Плоската мембрана на електрода позволява самостоятелно почистване, а тефлоновота диафрагма е по-устойчиво на запушване и ограничава проникването на измервания разтвор в електрода. Вътре в рН-електрода има вграден Pt-1000 температурен датчик.

 

GPZ -1 главата позволява свързване на един електрод. Датчика за температура е вградена електрода.

 

В горната част има съединител за кабела за свързване към измервателното устройство / контролера. Главата е снабдена с лък за окачване.

 

Стандартната дължина на цялата глава е 1 метър. Възможно е да се изработят глави с дължина от 0,5 м до 4 м.

 

При използване на главата с контролери от серията 800 е необходимо да се използва пред-усилвател, който трябва да се постави в главата.

 

За контролерите от серия 421 в случай на разстояние между главата и контролера под 10 м не е необходимо използването на пред-усилвател.

 

Доставя се без електрода, който се поръчва отделно.

 

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG