EPS-2B, рН-електрод за потопяеми глави

Каталожен № EPS-2B.
EPS-2B, рН-електрод за потопяеми глави
Стъклен комбиниран рН електрод за измерване на pH в течности с малка до средна концентрация на замърсяванията. Обхват на измерване от 0 до 14 рН. Работна температура до 120°C. Снабден със специална резба за поставяне в потапящи глави. Нисък импеданс, кратък период на стабилизация и добра линейност.
Цена: 500,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

 

Този комбиниран стъклен електрод EPS-2B е предназначен за измерване на pH в течности с малка и средна концентрация на замърсителите. Обхват на измерване от 0 до 14 рН. Работна температура до 120°C.

 

EPS-2 е снабден със специална резба за поставяне в потапящи глави. Електродът се отличава с нисък импеданс, кратък период на стабилизация и добра линейност в измервателния обхват.

 

Гелният електролит не може да се пълни, но е достатъчен за целия период на експлоатация.

 

Керамичната електролитна връзка (диафрагмата) се поставя над мембраната на електрода и позволява контакт между измервания разтвор и електролита в референтния електрод.

 

Електродът е снабден със стъклена, полусферична мембрана.

 

Референтната половин клетка е разделена от вътрешна електролитна диафрагма, което създава йонната бариера. Това предотвратява дифузията на сребърните йони към референтната клетка, което от своя страна ограничава вероятността от запушване на керамичната диафрагма и от смущения, причинени от сулфидните и цианидните йони в разтворите за измерване. Той също така ограничава интерференцията, причинена от редуциращи агенти като амини, буфери, съдържащи TRIS, сулфити и др.

 

Това е един висококачествен рН-електрод устойчив на високи температури.

 

Спецификации

 

Обхват на измерване

рН: 0 … 14 рН

Работна температура

0 ÷ 120°C

Нулева точка

7 ±0.4 pH

Импеданс

300 MΩ (при 25°C)

Тип на диафрагмата

керамична

Тип на мембраната

стъклена

Електролит

Наситен KCl гел, не се презарежда

Материал на тялото

стъкло

Конектор

RCA с M16 резба

Допустимо налягане

6 bar (при 25°C)

Размери

Диаметър: 12.0 mm ±0.5 mm

Дължина: 140 mm ±5 mm

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG